onsdag 2 juni 2010

Awesome week!

Bilden är från min och Martins picnic på Kvarnängen igår. Nöjd Maja ;)

Fan vad det vänder snabbt i mitt humör alltså. Jag behövde få komma till jobbet och dampa lös lite på tangenterna för att jag ska bli som folk igen. Redan på måndag förmiddag kändes ALLT mycket och bättre. Kändes nästan som att jag inte mindes varför jag någonsin varit irriterad!? Nåja. Nästan i alla fall..
Söndagkväll dampade jag lös på en stor duk med färger. Bara splatta på och få ut alla känslor. Sen kom Arvid o Jimmy förbi, så då var jag snäll igen ;) .. och tur var väl det! Vem vet hur det annars hade gått?? Haha.
Måndagen var kanon. Gick bra på jobbet och jag kände mig peppad igen för att jobba. Det kände jag inte förra veckan, fyfan så jobbigt det var. Men i måndags var det bättre och efter jobbet åkte jag och Elin till Storheden. Handlade sponken för helgen ;) Nackdel att handla alkohol på en måndag, veckan blir så himla lång bara.. Hehe. Sen var jag och Majdo ute på en riktigt riktigt lång promenad. Först själv, sen mötte vi upp Arvid o Jimmy. Så vi strosade omkring, lekte i lekpark och kastade macka i ån ;) Som barn igen.
Maja var trött och lite sur när vi kom hem sen för jag släpat med henne och var ute hela kvällen :P
Annars går det jättebra att ha Maja här. Hon är så duktig. Jag tror att hon börjar bli lite trött på att jag drar med henne ut i tid och otid. Men det får hon leva med. Långpromenader är något som både hon och jag behöver så det är bara att hänga på! ;) Hon får ju träffa folk och det är ju alltid bra träning för henne. Enda är att hon älskar alla mest i hela världen. Haha. Hon hade lätt följt med vem som helst alltså! Just därför lämnar jag henne aldrig utanför affärer eftersom hon är så godtrogen...!

Just nu väntar jag på att Elin ska sluta jobbet så vi kan börja med en riktigt awesome middag ;)

Fan vad peppad jag är inför helgen! Crazybananas!! :D

Ajöken möken

Psst!!
Hannes operation gick jättebra!! Han behöver inte vidga några blodkärl, utan anledningen till varför han är lite låg och trött är för att klaffen läker. Så det fixar de till hösten! KANONBRA!! Så ikväll/inatt kommer de hem!!

1 kommentar:

Lina sa...

Gud vad skönt att höra att det gick bra för Hannes! Har faktiskt tänkt på honom :( Härligt att allt går som det ska! :D