fredag 7 maj 2010

Jag känner mig verkligen så där löjligt lycklig just nu =) Ingen speciell anledning vad jag kan komma på egentligen. Annat än att livet är så jävla underbart i all sin enkelhet! Det är ju bara så!
Sitter här på min soffa och njuter av vetskapen att min gode vän Kenny är på väg hit, solen skiner, jag har mina älskade mjukisbyxor på mig och jag är ledig imorgon. Kan det bli annat än succé?
Jag hade tänkt städa idag, men det får helt enkelt bli imorgon. Känner inte för det just nu. Så då struntar jag i det =) Så jävla hemskt är det inte egentligen. Behövs bara plockas undan och lite sånt därnt. Går fort, så det kan jag väl göra. Men dammsugning och annat avancerat tar jag nog imorgon eller på söndag. Det måste göras innan jag åker till Stockholm iaf. Så skönt att komma hem till en fin och städad lägenhet =)

Åhh! Jag är bara så glad nu att jag vill skrika :D Haha åh.

Äntligen äntligen äntligen!

Hoppas ni har en lika fantastisk fredag som jag har!

Puss !

1 kommentar:

hanna sa...

sv: jag vill ju så gärna tro det, men jag hittar ju den aldrig. varför kan inte jag få hitta en kille som är lika troende på den livslånga kärleken som jag är? men en dag kommer han nog ridandes på en häst in i mitt liv ;D