söndag 23 maj 2010

Intense

Fan vilken kickass helg! Galet.
Det började egentligen på torsdagen när vi var på lasergame med jobbet. Vi käkade mat (som inte var så fantastiskt som den kunde varit) och drack vin och hade trevligt. Sedan spelade vi lasergame! FYFAN vad roligt det var, brutalt alltså.
Kvällen på Area66 slutade kring 21, sedan åkte vi hit på spontanefterfest. Kändes så jävla surt att avsluta kvällen redan där och då! Vi var ju så galet pepp (eller bara fulla?) så kändes surt att bara säga tack och adjö och åka hem och sova. Fast med facit i hand hade kanske det varit smartare då baksmällan på fredag inte var att leka med alltså.. dra åt fan! Det var tungt att jobba den dagen; det vill jag lova! Haha. Men galet kul var det iaf så någonstans var det väl ändå värt det!

Så efter jobbet på fredag var det bara att peppa om för fest väntades även då. Tanken var att det skulle bli en lugn tillställning här hemma hos mig med lite alkohol, kubb och bara allmänt chill. Tänk så fel jag hade!
Vi var ett helt gäng här, till en början var det dock bara jag, Malin och Arvid. Men allteftersom trillade det in folk.
Där ett tag var det bara jag och Malin som enda tjejer och en hel drös med heta killar. Då trivdes jag rätt bra ;) Haha.
Kvällen slutade helt jävla awesome och klockan var alldeles för mycket (kring 4) när jag stängde av musiken och kröp ner.. fast själv var jag inte ;) HOHO
En helt awesome kväll helt enkelt!

Men det är väl så när man har låga förväntningar, då kan det ju liksom bara bli bättre antar jag? Eller? Hehe.

Känns verkligen att det är sommar nu, festerna avlöser varandra och energin är på topp, likaså humöret! Helt jävla fantastiskt!
Det här kommer bli en AWESOME sommar. Det vet jag!

Ajöken möken

Inga kommentarer: