lördag 24 april 2010

Löhördahag!

Veckan har gått vansinnigt snabbt. Lite för snabbt, eller näe, det går inte. Men snabbt har den gått, det bara viner kring öronen. Så snabbt går det! Har haft mycket att göra, telefonen har ringt non stop, jag har knappat så jag haft ont i armen när jag kommit hem och varit helt utmattad. I like it! Då hinner man inte tänka så mycket på sådant som tynger.
Igår var Elin hit på middag, lasagne blev det! Yum yum yum. Sen tryckte vi chips och dip, såg på Glamourama. Eller jag tittade bara lite grann, vi surrade och garvade mest. Riktigt trevligt var det!

Gick inte och la mig så vansinnigt sent igår, klockan var väl kring elva. Men sov till halv tolv idag så jag måste ha varit trött! Jag har känt att tröttheten har smugit sig på mer och mer desto närmare helgen jag kom. Så det var skönt att få sova ordentligt, sömnen har minst sagt blivit lidande här de senaste veckorna. Men nu jävlar ska här sovas!! Som aldrig förr! Haha.

Det lutar att åka ner till Stockholm antingen nästa helg, eller helgen efter det (är fyradagars-helg då). Vore så jävla skönt att komma iväg och få se andra saker än bara Boden och min lägenhet. Även om den är riktigt fin så behöver jag vistas i nya miljöer ibland! Det behöver vi nog alla..

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, ska till Fagge en sväng i alla fall hade jag tänkt. De skulle komma hit idag och hämta däcken till lilla NEE (som är såld nu, buhu :() sen skulle jag väl åka med dem. Är så galet sugen på pizza och känner jag min familj rätt så blir det pizza just idag! YIHO!

Nä nu ska jag borsta tänderna hade jag tänkt och plocka undan lite. Jag har ju faktiskt lyckats diska och plocka undan alla kläder! Yey me! Nu börjar jag återgå till mig själv igen, efter två och en halv veckas halvläge. "Det tar sig sa mordbrännarn!"

Ajöken möken!

Inga kommentarer: