måndag 1 mars 2010

Måndag

Hojja vad den här dagen har varit påfrestande. Jag har varit så trött (somnade alldeles för sent igår) och det märks direkt. Ringde till en snubbe strax innan jag gick och jag är förvånad att han inte lade på luren i örat på mig. Shit vad jag svamlade. Hade kunnat korta ner det till två minuter istället för fyra. Helt sanslöst. Ayah, han verkade vara lite bakom flötet han också så det är kanske därför jag var tvungen att upprepa samma sak om och om igen! ;)

Idag är det måndag (för dig som missat det) och ikväll (eller ja snart) ska jag börja knalla mot den där kyrkan där vi håller till. Alltså, konstkursen. Ja, jag och mamma fick vara med där trots att vi inte är medlemmar i Svenska Kyrkan.
Det var förvånansvärt trevligt faktiskt. Vi spelar ju i en annan liga än dem, men det var nog ganska väntat ändå när man tänker efter.
Det var väldigt basic. Kändes lite dagisnivå. Men det var skönt att slippa pressen. Ibland krävs det inte mer för att inspirationen ska komma tillbaka!
Hade inte varit lika kul tror jag om vi hade varit på en mer seriöst konstkurs. Då hade man istället får prestationsångest och bara tyckt det var tråkigt för att man inte lyckades så bra som man hoppades på.

Känns som ett skönt sätt att börja veckan på. Träffa lite folk och få vara lite kreativ! Ser framemot det faktiskt :D

Nu är det inte länge kvar till Hemavan! Tjiih!! Bara ett par dagar (två arbetsdagar!). Ska bli så skönt att komma iväg.
Fram tills vi åker ska jag ha Maja här hos mig eftersom mamma, pappa och Hannes måste ner till Umeå igen och göra en till röntgen på Hannes. Mamma sa vad det hette men jag minns inte, hur som helst ska de kika på hans aorta-båge och se hur det står till. De hade tydligen missat att skriva det på remissen.. brightasses. Nåja.
Jag hoppas det går bra. Men det gör det säkert.

Oj, nu håller jag på att bränna köttbullarna här!
Ajöken möken

Inga kommentarer: