söndag 28 februari 2010

Inköp! (Implusköp rättare sagt!)

Var på stan idag (STARKT gjort med tanke på den övermänskliga träningsvärk jag har). Min plan var att inhandla en ansiktscréme som sagt, ingenting annat. Men oj vad fel jag hade. Kom hem med taklampa, två filmer och en träningsoverall. Haha. Men det är inte ofta jag shoppar i den benämningen som shoppa kläder, så det kanske bara var på tiden? Det var ett bra köp dessutom, kommer användas MYCKET, så jag ser det som en ren investering!

Här är min fina lampa! Den var REN impuls, även om jag funderade både en och två gånger innan jag slog till (den kostade 595 :- på Åhléns). Men kom fram till att jag verkligen tyckte om den och att den skulle passa här i mitt vardagsrum. Den är ju ändå lite annorlunda om man jämför med andra lampor jag tittat på. Lite roligare också, tillför en lite retro-känsla till hela rummet.



Här är min nya favorit-outfit! Har spanat in det här "setet" hur länge som helst, flera åår. Har alltid varit för snål för att köpa det, men nu slog jag fan i mig till. Finns på Team Sportia (och andra sportbutiker).
Team Sportia tog 499 :- för byxorna och 699 :- för jackan. Lite dyrt för min smak, men jag vet att jag kommer använda de flitigt så för mig var det som sagt en ren investering. Min plan är ju att inte gå upp alltför mycket i vikt under mina år (med undantag för barnafödande) så bli inte förvånad om du ser mig om 20 år knallandes i denna outfit!


Här är mina två favoritfilmer. Alla kategorier. La vie en rose och Amelie från Montmartre. Slog till på dem också, eftersom jag nu var inne i mitt "damp-mode" så var det ju lika bra. Har tänkt köpa dem hur länge som helst, bara för att ÄGA dem. Men det har liksom aldrig blivit av. Nu hade de bra pris på Åhléns (två för 149:-) så då var det "lika bra" att slå till. De här kommer gå varma, det lovar jag!

Inga kommentarer: