söndag 28 februari 2010

Träningsvärk deluxe

(Bilden är från inflyttningsfesten förra helgen)
Jag var faktiskt och joggade igår! Promenerade, joggade och körde lite intervaller (kuta som en idiot-jogga-kuta som en idiot-jogga, det är för kondisen). Det var skitroligt och jag längtar till nästa gång! Känns så skönt att äntligen komma ut!

Men träningsvärken jag har idag är inte nådig. Jisses alltså. Men det var väl ganska väntat. Kan tänka mig att det kommer bli värre imorgon. Men det får vi väl se. Kommer bli roligt att springa i trapporna på jobbet! ;)

Vill bara att det ska bli torsdag morgon; då åker vi till Hemavan! Så jäkla skönt att komma iväg och bara ta det lugnt ett par dagar. Åka slalom och koppla av bara. Jag behöver verkligen det känner jag. Sjukt less på att bara jobba jobba jobba och sen vara hemma på helgen (vilket iofs kan vara skönt det också).. nä miljöombyte gör en gott ibland!

Idag är det söndag och jag har inget speciellt planerat (ni ser vilket liv jag har). Jag ska promenera in till stan och köpa en ansiktskräm. Den jag har är slut så jag har använt vanlig bodylotion, vilket inte är så bra för mitt ansikte känner jag. Funderar på att köpa lite annat också, men det får vi se. Känner mig lite snål om mina slantar eftersom jag planerar att köpa lite mer möbler och sånt till lägenheten.

Ayah. Om inte annat får jag ju en härlig promenad. Det är inte illa!

Ha en bra söndag!

Ajöken möken

Inga kommentarer: