fredag 8 januari 2010

Hej och hå

Så var den veckan bortgjord. Nu är det bara resten kvar.

Helg helg underbara helg. Fan vad skönt. Fast det känns lite konstigt måste jag erkänna att vara ledig så snart igen. "Va? Ledig? Igen?" känns det lite, men ledighet kan man ju inte få för mycket av (jo det kan man, men det nämner jag inte nu).
De kommande månaderna består bara av 5-dagars veckor och 8 timmars dagar. Huvva. Back to reality så att säga.

Idag ska jag hem till Fagge hade jag tänkt, ska väl dega där ett tag och sen promenera hem. Eftersom jag klär på mig ordentligt så har jag inga problem att befinna mig utomhus i lägre temperatur än -15. Så det så!

Sen hoppas jag att Fussi kommer hem idag, han har varit i Bredåker igår och idag. Det är nästan tre dagar sen vi sågs, det känns lite tossigt. Jag saknar honom ju. Men det är väl bra att vara själv ibland antar jag, blir så himlarns tomt och trist bara.

Imorgon är det ett-års kalas som gäller! Lilla Milly fyller år och vi ska dit och gratta henne. Tänk vad snabbt tiden går (som om det var någon nyhet eller?), det känns så nyligt som Zara sa att hon o Krille skulle få en bebis. Nu är bebisen ett år!! HJÄLP MIG NÅN!

Nu ska jag byta om, ska ta på mig mjukisar. Orkar inte vara flashig i jeans hemma hos mina föräldrar. Den dagen de har dresscode ska jag sluta skita!

Ajöken möken!

Inga kommentarer: