tisdag 22 december 2009

Dan före dan före dopparedan..!!


När min jävla skallebang hade släppt igår följde jag med Maja till Storheden. Handlade lite förnödenheter, det absolut nödvändigaste bara. Vilken jäkla snöstorm, jisses alltså. Sen idioterna som ligger och trycker i vägrenen så det virvlar upp snö som bildar en jävla tjock dimma är ju bara IDIOTER. Fan vad galen jag blir... de har inget som helst risktänkande, tänker inte på konsekvenserna..

Sen firade vi in ledigheten hemma hos Maja. Vi såg på en ganska dålig film och drack lite groggar. Pratade och sminkade varandra. Haha jag är verkligen kass på det. Jisses alltså. Men det är roligt!
Sen spelade vi mitt nya favoritspel, det hette "... dada da Louie" men jag sa King Louie. Var nån ful liten bonde som snurrade runt i ett flygplan och välte ner kycklingar.. ja, det var ju en bra beskrivning.. men det var SJUKT roligt. Sen blev det lite plockepinn också, haha. Pensio-style. ;) Koncentrationen var total ska jag berätta och dreggeltrådarna rann om oss båda tror jag. :P
Nä det var en riktigt skön kväll, kändes precis som att det var fredag; helt övertygad om att det var det också. Men så var det bara måndag! GUD så underbart!
Det blev VÄLDIGT sent också, var hemma först kvart i fem (!). Har nog inte varit uppe så länge på väldigt väldigt länge.. fleeera månader... Men ingen av oss var särskilt trött, snarare speedade över det faktum att vi har JULLOV (nej, inte ledighet- LOV) nu! Så UNDERBART att jag bara vill skrika och göra jullovs-dansen!! Fantastiskt!!

Ayah. Nu ska jag börja med nån lunch... har övermänskligt ont i huvudet idag. Vet inte om det beror på groggarna eller om det fortfarande är spänningshuvudvärken som spökar.. jag tror det senare faktiskt. Ska ta en varm dusch sen och se om det blir bättre.

Ayah. Talk to ya latah.
Ajöken möken

EDIT: Looping Louie hette han, där är en bild!

Inga kommentarer: