söndag 15 november 2009

En lista ... om Maja


Vad heter din hund? Maja. Fast vi kallar henne allt annat än just det.
Vad har du för ras? Golden retriever
Hur mycket väger din hund? Jisses, det har jag ingen aning om..
Hur hög är din hund? Inte alls, hon röker inte på ;) (VAD JAG VET?!)
Vart i från fick du din hund? Från Hjortronmyrens kennel i Avan. Vi hämtade henne på skolavslutningen 2006. Hon grät hela vägen hem, men vi andra var skitglada :D
Har hunden en bra stamtavla? Aaah, det har hon.
Hur lång tid tog det innan han blev rumsren? Inte alls länge, hon var jätteduktig hela tiden. Är inte många gånger hon har kissat inne, hon lärde sig väldigt snabbt. En gång sket hon inne, mitt framför mig när jag satt o såg på tv. Skitkaxigt.
Skäller din hund på andra hundar? Nä, hon bryr sig inte alls. Jätteskönt! Katter däremot, då blir hon knäpp! Men hon skäller inte.
Tigger din hund vid bordet? Nä, hon är alltid i hallen när vi äter. Jag hatar hundar som tigger :D
Kan han/hon sitt,ligg,vänta,stanna,loss,hopp osv? Aaa, hopp vet jag inte, men hon kan "upp". Då sätter hon sig på bakbenen och vevar med tassarna :D Jättesöt.
Är din hund stor? Nja, hon är ganska liten för att vara en golden faktiskt. Väldigt "nätt". Hennes mamma var också liten.
Ska du ha en hund senare i ditt liv också? Ja, hundar är verkligen människans bästa vän!
Kan din hund gå lös utan koppel? Ja, ibland. DEt beror på vilket humör hon är på. Ibland är hon jättelydig och lyssnar på minsta kommando, men har hon vittrat bajs är det omöjligt att få stopp på henne.
Gillar din hund att hämta pinnar/bollar? Hon älskar det! Har man godis hämtar hon hur många gånger som helst, men har man inte det så springer hon TILL pinnen, men stannar där och gnagar på den. Men hon hämtar alltid nåt att ha i munnen när någon kommer hem, hon är ju en golden så hon älskar att bära!
Kan din hund simma? Ja, men hon gör det ogärna. Hon stannar helst där hon bottnar :P
Hur ofta är du ute och går med din hund? Morgon, lunch, middag och kväll. Ibland oftare, ibland mindre.
Har din hund haft en sjukdom nån gång? Hon har spondylos, men annars har hon klarat sig bra. (Peppar peppar)
Skulle du vilja ha en pudel? NEJ. Äckliga hundar.
Är du rädd för hundar? Nä, oftast inte. Men små hundar kan vara lite skrämmande faktiskt när dom skäller så jävla mycket.
Är din hund aggressiv mot andra hundar? Nä, inte alls. Hon är jävligt glad, vilket vissa hundar kan uppfatta som aggressivt; men hon vill bara leka :D
Har du strypkopppel på din hund? Nä. Hade det förut, men det funkar lika bra utan.
Har du någon gång köpt kläder till din hund? Näe, inte det.
Vilken är din favorit hundras? Golden. Utan tvekan, golden bara golden.
Hur många hundar har du haft? Två, om man räknar med Majdo. Innan var det Mollan.
Är din hund fet? Nej, inte det. Men tydligen skulle det inte skada om hon gick ner lite mer för att underlätta i och med att hon har spondylos.
Är du nöjd med din hund? Hon är knäpp på alla sätt och vis- men självklart är jag nöjd! Världens bästa och finaste!
Är din hund rädd för andra djur, tex katt? Näe, hon vill äta upp katter :D Haha. Men hon är rädd för stora, svarta hundar tack vare att hon blev utsatt för en sån när hon var jätteliten. Den hoppade fram från ingenstans, hon blev inte biten eller nåt sånt- men väldigt rädd bara.

2 kommentarer:

Lina sa...

Haha, vilken rolig lista :D

ehmelie sa...

pudlar är världsbäst. varför äckliga? det är ju inte som om alla är klippta som en "typisk" pudel, så som alla tror att pudlar ser ut.