söndag 6 september 2009

Åh så skönt

Har varit en väldigt välbehövlig helg måste jag säga. Förra helgen kände jag att jag lika gärna kunde jobba.. jag ville inte få massa dötid och bara gå omkring och sakna Petter. Men eftersom jag hade fullt upp (fest, konfirmation och umgänge) så hade jag inte riktigt "tid" till det..

Den här helgen var däremot väldigt behövlig.. Gud vad skönt det var att få sova ut, få ta det lugnt, umgås och inte tvingas åka till jobbet.. Det har varit en jobbig vecka, jag har saknat Petter ofantligt mycket och jag har funderat på om jag verkligen klarar av distansförhållandet. Det medförde så mycket ångest och oro. Jag var orolig hela tiden, fick panikångest-attacker både på jobbet och hemma.. undrade om det verkligen var värt det ?? Men sen pratade vi om det och jag berättade hur jag mådde, han berättade hur han mådde.. sen kändes det bättre. Vi är ju väldigt olika på så sätt att jag gärna vill prata flera gånger per dag, medan Petter nöjer sig med en gång per dag, eller att det rentav går en dag utan att vi pratar alls. Jag blir givetvis orolig så fort vi inte pratar och börjar tro att det hänt något.. men nu har jag försökt släppa det och inse att vi faktiskt inte MÅSTE prata varje dag i flera timmar.. Ett "Jag älskar dig"-sms kan räcka ibland. Man måste ju anpassa sig och det känner jag att jag har gjort. Jag mådde inte bra av att gå omkring och vara spänd och orolig, Petter mådde inte heller bra av att hela tiden behöva rapportera vars han befann sig och bara sitta och "dö-prata" i telefonen i två timmar.. Så vi möttes halvvägs kan man väl säga.. Eller vi är på väg mot mitten snarare, jag skickar fortfarande väldigt många sms xD Haha..
Men snart ses vi igen.. jag längtar så jävla mycket <3

Annars har jag bara tagit det lugnt i helgen, i fredags var jag en sväng till Emma på "fest". Jag körde nyktert och var väl inte alltför party, ragglade hem i mina skyhöga klackar kring tolv. Somnade på en gång.
Igår var jag hos Elin och käkade pizza o såg film. Så jäkla skönt att bara ta det lugnt o snacka.
Idag var jag på bio med Hannes och såg G-Force :D Haha. Ganska kul faktiskt :P

Känner mig skönt utvilad och är fit for fight för ännu en hård arbetsvecka.. *suck* Men varje gång klockan ringer klockan 05:25 tänker jag bara "Petter Petter Petter".. Det är därför jag stiger upp så tidigt och jobbar till halv fyra, för att få ett par dagars ledigt när han kommer hit / jag åker ner.. så det är vad som får mig att fungera just nu på jobbet.. Sen är det faktiskt roligt också, trivs jättebra på jobbet :D

Nåja. Nu ska jag se "Ensam mamma söker" :D Hah

Ajöken möken!

1 kommentar:

Zara sa...

Ja riktigt nice med en bra kamera min förra kamera knäppte gryniga och mörka bilder, inte alls roligt att fota då.

Du får önska dej en kamera=)