måndag 3 augusti 2009

Narkoman? Nej förkyld.


När jag var hos dr. McSteamy så togs som sagt blodprov, inte bara ett heller; utan två. Ett av dessa urartade och blev ett gigantiskt blåmärke! Gissa om jag blev skraj när sen Petter börjar nojja upp mig med att säga "Det kan vara ett tecken på blodförgiftning". Just i den stunden tror jag att det kanske var önsketänkande från hans sida..
Men i alla fall, enligt min o så allvetande mor så är det helt normalt att få blåmärken efter att ha tagit blodprov. Det är ju onekligen jäkligt känsligt där kring blodådrorna..

Gick bra att jobba idag, förvånansvärt bra faktiskt! Fick en riktigt rolig nyhet; en på kontoret väntar smått och ska kläcka i februari! Jätteskojj!

Sen åkte jag och Petter till Bredåker, han skulle hjälpa hans mamma med hennes dator. Det gick bra, tror jag.. jag kan ju inte så mycket om sånt där. Men det blir nog bra om inte annat.

Nu hade jag faktiskt tänkt gå och borsta tänderna, kanske tar jag en bulle innan jag gör det. Sen sova. Jag somnade jättesent igår, men har gått på adrenalin (eller något liknande) hela dagen. Brukar vara så. Eller hur? Kvällen innan första arbetsdagen, skoldagen or whatever är man alltid pirrig, somnar sent men är ändå inte särskilt trött dagen efter. Faktiskt känner man sig (jag i alla fall) piggare då än om jag fått sova ut ordentligt.. jag undrar just varför det blir så? Kanske man är extra fokuserad eller något. Nåja.

Nu avrundar jag här hade jag tänkt.

Ajöken möken, hasta la vista.

1 kommentar:

Patric sa...

Haha, jaaa. Det är normalt med blåmärke efter blodprov. ^^

VEM väntar barn?! Va kul!