lördag 25 juli 2009

Räkningsbetalnings-lördag


(<- Bild från vår semester, trötta hjältar i Sundsvall)

Var och handlade igår efter min fika med Wera (som för övrigt var jättekul! Ska träffas nästa helg igen och glo film). Tänker ALDRIG mer handla på Ica Kvantum. Inte storhandling i alla fall. Det var DYRT, virrigt, smala gångar (hade ju en kundvagn så jag vet inte hur många hälsenor jag kapade..) och äckligt med folk.
Hädanefter håller jag mig till Coop. Där VET jag vars tacos-grejerna är!!!!!

Åkte sen till Petzi och fixade Tacos, gud vad gott det var! MMmmmmhh! Sen åt vi godis tills jag däckade.. haha. Ordagrant alltså. Tror jag somnade kring tio. Vaknade av att Petzi var ond på mig ett par gånger (tydligen hade jag tagit allt täcke, men vad vet väl jag !?) men annars sov jag som en sten hela natten.

Nu ska jag duscha och sen åka till Fagge, ska på middag och grannarna är där (Janses och Wahlbecks) så det blir trevligt! Hoppas jag.. brukar ju bli det åtminstone. Blir dock inte så länge, det brukar tendera att spåra rätt hårt.. spriten flödar. Haha. Men inget slår morsan och farsans party hos hans kusins fjälla. HERREGUD. Inte ens jag har haft en sån där fjortisfylla. Tur att det händer väldigt sällan så jag slipper skämmas. Sen håller de ju sig faktiskt hemma också så jag riskerar ju inte direkt att stöta på dem på krogen eller så. THANK GOD.

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen!

Ajö!

1 kommentar:

Lee sa...

Hahaha vi förstår att du hör oss ;) men om den är så ljuv går ju att diskutera :D Joo, det är där jag bor! haha. Bor du nära eller? :)