torsdag 23 juli 2009


Fan vad dagarna går! Hips vips är det fredag imorn!? Vars tog veckan vägen???

Det jag har gjort är väl att jobba jobba jobba, så det är inget mer att säga utöver det. Inte så intressant att läsa om, inte så roligt att skriva om. Så det struntar jag i.

Vad jag funderar på nu är hurvida jag ska måla/fixa naglarna eller ej.. det är väl dagens i-landsproblem det. Måste kapa dem i alla fall, vore skönt att måla dem också, men det tar sån jäkla tid att torka.. men men. vi får se vad jag känner för.

Imorgon är det freeeedag! Skönt. Ska träffa wera då, har inte träffat henne på över ett år. Vi gick ju gymnasiet tillsammans och umgicks rätt mycket då (ja, utöver skolan då). Sen efter studenten slutade vi bara tvärt. Det var väl trist. Men inget jag egentligen reflekterat över så. Jag har väl tänkt att "Fan, borde verkligen ringa Wera.." men det har liksom runnit ut i sanden. Förra sommaren var det fest, träning, fest träning, Stockholm, fest träning, fest fest fest, träffa Petter bla bla bla.. Känns som att jag tappade rätt många då faktiskt.
Nåväl. Bättre sent än aldrig i alla fall! Hon ska ju flytta till Uppsala dessutom så det känns lite som "sista chansen", även om det är hemskt att tänka så så är det väl förmodligen så det är. Tyvärr.

Nåja. Nu börjar Unga Mödrar snart, så det är väl dags att bunkra upp med nagelfixar-grejer så får jag helt enkelt fixa och dona till det! Bra kompromiss!

Ajöken möken, peace!

Inga kommentarer: