tisdag 23 juni 2009

Dancing with myself

Åh herregud vilken sommarvärme! Så fantastiskt.

Dock regnade det (!!) en skvätt tidigare idag, har varit jättetungt i luften hela dagen så de flesta på jobbet har varit lite smågriniga känns det som ;P Haha. Inklusive jag själv, har mest velat hålla mig borta. Sen är det ju DEN tiden på månaden också och som vi alla vet är jag inte att leka med då.

Var så hemskt.. på lunchrasten cyklade jag hem och käkade lite, hann glo lite på Sjukhuset (som går på trean ni vet?. Så var det såklart nån som fick barn och jag började ju grina.. bah. Sminket som jag hade fått till bra för en gångs skull (värsta ögonfransarna!) sket ju sig.. haha.

Slutade kring fyra efter mycket om och men, känns som att det mesta gått åt helsike idag. Fick ett FETT papercut längs typ hela pekfingret av en jävla arkivlåda. Dom är svintjocka och skitvassa så jag får såna därnt KÖTTPAPERCUTS ... ajje.

Nåväl. Annars har det varit en härlig dag! Imorn ska det också bli jättevarmt, hoppas verkligen det så jag kanske kan sitta ute på lunchen, bara ta med mig nåt till jobbet att käka. GÖTT.

Fick beviljat halvdag på fredag också ;) Så jag börjar halv 8 och slutar när posten är klar, dvs kring halv tolv. Beroende på hur sen den är och hur mycket det är. SWEET. Då ska jag och Pettzi åka till Storheden och storhandla. (HEhe storheden-storhandla...häh)
Jag kom med en cunning plan om att vi skulle bada på Storsand först och sen handla då det skulle vara kring 28-30 grader varmt... får se hur det blir! LÄNGTAR.

Sen är det Boden Alive i helgen också, PARTY ALL NIGHT LONG. Så jävla roligt, jag läääängtar dit också. Hoppas det blir lyckat!

Min älskling sover i Bredåker i natt :( Men jag behöver sova själv lite, få sova ordentligt. Han har hållt mig vaken till tolv varje natt med sitt eviga filmtittande. :P

Nä. Nu ska jag nog duscha tror jag.. eller göra nåt annat.

Ajöken möken!

Inga kommentarer: