lördag 9 maj 2009

Jag har sovit 13 timmar i natt! Det var inte dåligt.
Dessvärre blev det inget Top Model för mig igår.. läste Aftonbladet+Klick! och åkte sedan till Fagge. Umgicks lite med familjen. Fyfan vad vi har garvat, morsan och jag. Hon är ju helt knäpp! Jag vet verkligen vars jag har fått min dåliga humor.. Vi tittade på Talang där det var en kille som gjorde en rap-sång åt sin storasyster. Jättegulligt. Sen skulle vi också göra rap-sång. Om pastramirökt karré. Så vi stod där i köket och garvade, gjorde "hip-hop-moves" och fulade oss allmänt. Så kul! Haha.

Idag är det lördag och jag och Petter firar 7 månader tillsammans! Tänka sig vad tiden går fort!

Vaknade med en jäkla huvudvärk idag, jag tror jag sitter och spänner mig på jobbet. Hoppas det kommer någon som fixar till stolen och så där nu. Ergonomiskt och sånt därnt ni vet..

Drömde en jättekonstig dröm i natt! Jag och David befann oss i GLOBEN. Eller nä, det var typ Medeltidshus, typ Gotland och där. Så skulle vi ta oss till Globen. På något sätt tror jag att det kan ha varit the Globe i London. Alltså Shakespears teater.. Eftersom det vi bara pratade om "Globen" och aldrig fick se den så kanske det var så.. Med tanke på miljön och allt, såg inte direkt ut som Stockholm. Nåja. Jag vet inte.
Hur som helst var det becksvart överallt och det var gångar och hus. Vi var tvungen att gå igenom husen där folk bodde (!) för att ta oss vidare.
Först var jag själv, men sen kom Dadde utklädd till nån jävla militär med massa vapen och grejer som han gömde nere i en familjs källare (!!) bland leksaker och trehjulingar. Han såg lite ut som Blade, fast med militärjacka istället för den där skinnrocken eller vad han har. Han gick med vapnena så där också.. Ja typ Terminator.
Helt vrickad dröm! "Oj nu måste vi vara tysta, där ligger det barn och sover". Förstod inte hur vi tog oss dit, varför eller vad syftet med att ta oss till Globen var. Jag önskar att klockan inte hade varit så mycket när jag vaknade, för då hade jag kunnat fortsätta drömma XD Ja,jag kan ju faktiskt göra så! Att jag vaknar från en spännande, mysig dröm men bestämmer mig för att somna om och drömma samma sak. Häftigt! Kanske lyckas drömma om det inatt också ;) Haha.

Nåja. Nu har jag så jäkla ont i skallen, spänningshuvudvärk typ, så jag ska dricka upp mitt kaffe och sen gå på en avslappnande promenad hade jag tänkt.

Ha en trevlig lördag! (Trots grått och trist väder)

Inga kommentarer: