söndag 19 april 2009

Oj, jag har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag ser jag nu. Fast jag har inte haft alltför mycket att säga så då var det lika bra att låta bli kändes det som.

I fredags var jag på arbetsintervju på Proffice, Luleå. Det gick väldigt bra tyckte jag. Det kändes mer som ett vanligt samtal, snarare än en intervju. Jag var inte så farligt nervös, självklart lite grann, men inte så där okontrollerat nervös som jag brukar vara i sådana sammanhang.
Intervjun gällde jobbet som Patric har nu, ekonomiassistent ungefär. Så vi får se om de ringer. Jag hoppas självklart på det!

Igår var jag och Patric på IKEA hela dagen! Jag köpte mig ett nytt täcke och en ny kudde! Det var jag i behov av, sen massa smågrejer- handdukar, glas, mattor, skålar, rivjärn, te-grej, sänkläder. Sängkläderna är helt underbara! Såna därnt satin som finns på hotell! Underbar kvalité.
Vi käkade på MAX också.. eller egentligen från MAX, måltiden förtärdes i bilen :D Haha, riktig lodis-style! Men det är ju en charm i det också.

Hemma var vi vid 18-tiden. Jag åkte och handlade med Petter, sen var vi här. Tittade på Robinson, åt mat, glass och han drack lite vin! En jättemysig kväll.

Skolan har ju också börjar för min del och imorgon börjar allvaret. Jag har beställt en bok och den bör komma i veckan. Vi har från måndag-fredag på oss att göra frågorna och sedan brukar det vara ett prov på fredagar också. I det här fallet är provet nästa vecka. Så jag hinner träna, att göra frågorna kan inte ta alltför länge hoppas jag.
Skulle det krisa så gick det bra att skicka in frågorna på helgen, så om inte annat får jag plugga under helgen också. Men det ska jag göra verkligen allt jag kan för att slippa. Det vore inte så roligt.

Just nu sitter jag och Petter här, mittemot varandra vid köksbordet vid våra respektive laptops. Känns inte så särskilt socialt. Han spelar och jag knipprar här.
Nåväl.

Ikväll ska jag vara med Martin! Sex and the City väntar och jag hoppas även en massa goda chips! ;)

Ajöken möken.

Inga kommentarer: