lördag 25 april 2009

Lördag idag och gud så underbart!
Var hos Erica igår med Petter, vi såg på Zack and Miri make a porno, lika rolig andra gången! Har ni inte sett den- se den. Sjukt rolig. Sen lirade dom rockband, i tvåan fanns en låt med Bob Dylan! Tyvärr var jag lite nykter för att sjunga, men jag kan ju hela låten så det torde inte vara ett problem tycker jag! Sen fanns Float On med Modest Mouse också, massa bra ju! När jag är full ska jag sjunga utav bara fan. Det är vad jag får nöja mig med, då jag inte är så himlarns bra på att spela instrument..

När vi var tillräckligt trötta, eller åtminstone jag och Erica, så åkte jag och Petter hem till honom. Han tittade på South Park och jag somnade ganska direkt. Blev väckt sen en timma senare.... Somnade sen kring halv tre. För en som varit uppe sedan klockan 6 var det inte en lätt match, men jag klarade det! :P Haha.

Vi vaknade kring tolv och åkte nästan direkt till Återvinningen, min soffa hade inte kommit ännu :( Jag undrar just om den någonsin kommer ställas fram eller om det är nån jävel som bokat den innan mig. Faan också..
Ayah, sen åkte vi till stan där jag sprang in och köpte mina livsviktiga Rosenrot som jag numera inte klarar mig utan, sen till Bolaget där jag köpte sponken till ikväll! Ska på partajj hos Elin, Malin kommer vara där också som jag inte träffat på flera år. Eller ja, vi har träffats nån gång efter högstadiet. Men under högstadiet umgicks vi jättemycket och det saknar jag verkligen. Ska bli skitroligt att träffas igen! Det pratades om att vi skulle på ICE sen, men det är löning, skulle vara gratis=> ALLA kommer vara där. Får just se hur länge jag står ut...

Nu ska jag strax åka hem och äta pizza! Orkar inte tillaga något idag, det är den perioden i månaden när jag har såna jävla kramper att jag knappt kan stå upp. Nu har jag tagit två Alvedon så det blev väl lite bättre, men första dagen är alltid värst :( Blääh.

Nåja! Ha en trevlig kväll.
Ajöken möken

2 kommentarer:

Lee sa...

Sv: Haha kan ju inte ljuga ;)

purplerain sa...

Hahaha..Vi körde en luring för att slippa en släkt träff. Var bara borta en natt. Men hela släkten läser ju min blogg så man får ju vara smart. Hatar att fösas ihop med en massa människor man inte har nått gemensamt med. Bara mina ungar o bröder visste om att vi helt enkelt sket i festen. Garv..