tisdag 28 april 2009

En snabb uppdatering blir det idag.
Har jobbat, jobbat, jobbat idag. Mest suttit still egentligen då det börjar vara gjort de allra största högarna. Mest smågrejer och några enstaka papper som kommer in och som skall utvärderas. Mycket dötid! Men det går ju bra när Patric är med och jag kan surra med honom om livets alla mysterier. Blir jobbigare när han slutar.

Har kommit hem för lite mindre än en timma sedan. Planerar just nu att åka till Coop och handla allt som jag inte fick handlat igår tack vare snöstormen (!).
Sedan blir det en snabbdusch och sen knalla till Petter. Hinner kanske umgås med han och Erica en stund innan pensionären måste gå och lägga sig.
Helt hemskt hur tidigt jag blir trött numera- men det kanske inte är så konstigt då jag kliver upp kring 6 nästan varje morgon.
Men det är skönt att äntligen ha fått lite struktur på min annars så tråkiga och gråa vardag. Nu känns det som att jag börjar komma någonvart. Snart får jag min första lön också- eller ja 25e maj. Men det är väl inte alltför länge dit egentligen? Visst? Haha, fan vad optimistisk och positiv jag blivit på senaste tiden. Vars är min cyniska ådra? Jag orkar inte bli sur och arg över saker längre, det bara flyter förbi som ingenting. Kan sakna mitt temperament ibland faktiskt. Men det är samtidigt bra att det håller sig på avstånd nu när jag måste vara som folk på arbetsplatsen. Kan inte vara bitter hela tiden.

Nåja.

Ha en bra tisdagkväll!
Ajöken möken.

2 kommentarer:

purplerain sa...

Härligt med LÖN. Då blir livet lite roligare. Så jäkla trisst att vara pank.

purplerain sa...

Trevlig valborg. Det kan ju inte bli bättre väder. Härligt!