söndag 8 mars 2009

Ja dra åt helvete. Vilken jävla bakisdag.
Egentligen var planen att jag och Patric skulle äta middag och sen köra ett fyllo-rally till Melodifestivalen igår. Men han var sjuk så vi sköt upp det till nästa helg.
Jag blev lite down, hade sett framemot party. Minuterna senare blir det en spontan-fest hos Erica! Var bara att jalla fort som fan in till Bolaget.

Vi åt middag (två gånger- vi ville INTE få en snefylla!) och knallade sen till Erica. FESTEN VAR IGÅNG. Helvete också. Det var längesen jag var så jävla full och jävlar vad roligt det var! Spelade Rock Band och sjöng ABBA Singstar. Jag har alltid sagt "helvete heller att jag förnedrar mig på det sättet". Men tydligen krävdes det bara en promille så var jag på hugget! Fan vad roligt det var.
Vi vinglade hem kring halv tre, fulla som svin både jag och Petter. Haha.
Käkade lite och drack vatten, höll på att spy (men klarade oss) och sen somnade jag som en klubbad oxe.
Vaknade kring 7 med dunkande huvudvärk och minsta lilla rörelse fick hela magen att vända sig ut och in. Lyckades i alla fall ta mig upp och ta två Alvedon och tre glas vatten.
Lyckades somna om. Vaknade nästan ännu mer bakis. Usch.

Har legat i sängen nästan hela dagen och tittat på Chuck. Fastnade direkt! Fan vad bra serie.
Åkte sedan hem och åt middag, softade lite.

Har vädrat ALLA sängkläder och haft fönstret nästan vidöppet för att vädra ur fyllestuge-doften. Bäddat rent sängen, dammsugit och diskat undan. Nu är det rent och fräscht här. Jag fick sån jävla ångest när jag vaknade. Jag hade tydligen vikt undan mattan och satt dit en spyhink. Det var ju klokt av mig! (Egentligen tror jag det var Petter som satte dit hinken.. vet inte riktigt)

Äh vad jag babblar. Det har varit en SUPERROLIG lördag i alla fall! Nästa lördag kommer också bli svinskojj ;) Eller hur Patric?? :D

Ajöken möken!

2 kommentarer:

Patric sa...

Jajjomensan! Bara du orkar då! Nu när du har haft en så redig fylla och allt, haha. Men jag är iallafall på G så!

Lina sa...

Tack ;D