lördag 7 februari 2009

oj oj. morsan ringde imorse, vet inte vilken tid. trött som en jävla gnu var jag. minns inte alls vad hon sa, men jag tror det var nåt att jag skulle mäta fönstrena eller nåt. haha. hon ringde igen kring tio och då masade jag och petter oss upp. sen kom morsan o farsan hit, så åkte vi till second hand affären som är på ing 3 området. (vid godisarenan typ). fanns inte så jättemycket saker där. men jag hittade en gardinstång i alla fall. så nu har jag gardiner! yay.
sen åkte vi till återvinningen, där jag hittade en perkulator (!!), så nu kan jag göra ordentligt och gott kaffe! hittade en frän mugg också. (fick den gratis!!)
åkte på dollar store och köpte lite andra grejer, en bunke och lite plåtar, glödlampor och hmm.. nåt mer var det.. jo såna där krokar! så nu har jag fått upp min bob dylan tavla och en spegel i hallen. äntligen.

har ätit middag och nu sitter jag bara och degar. funderar på att gå ner till konsum och fixa refill-kort. men det snöar och är snorkallt så jag ska nog strunta i det.

imorn ska jag hem och äta palt!! fyfan så gott.

ajöken möken!

Inga kommentarer: