onsdag 11 februari 2009

himlarns vad kallt det varit idag och igår! huvva. jag avskyr verkligen kyla. när man känner hur den tränger sig in i märgen och det finns ingenting man kan göra. fast oftast klär jag mig ganska ordentligt, just eftersom jag hatar att frysa. men det händer ju mer ofta än sällan att jag slarvar. inga täckbyxor, dålig jacka, mössa och svinkalla vantar. men då får jag skylla mig själv!

idag vaknade jag och petter kring halv ett. riktigt mysigt. sen låg vi och drog oss till strax efter två. då gjorde vi musse-mackor! :D
sen hämtade farsan mig, så nu sitter jag hemma på fagernäs och pillar mig i naveln.
jag har inte riktigt bestämt mig hurvida jag ska spendera natten här eller ej. egentligen vore det smidigt eftersom jag redan är här liksom. stannar jag här så får jag dessutom en ordentlig promenad imorgon när jag ska traska hemåt. sen planeras det kyckling och ris imjörn så det är ytterligare en anledning att sova över. annars måste jag bara ta bussen hit imorn igen. så det blir nog att jag sover över här. (säkert hinner jag ändra mig både en och tre gånger)

idag hämtade morsan och farsan den nya soffan vi beställde för ett par veckor sedan! yey. den är jättesnygg!! beige/naturfärgad och hur jäkla skön som helst. det är lite spänst i den (vissa skulle nog säga att den är för hård) och har en superhärlig divan. det är ganska vanligt med divan nu, men det är jävligt bekvämt märkte jag. underbart! det kommer bli slaggis om "boss-platsen", var så säker!

det var allt jag hade att rapportera just nu!
ajöken möken

(på fredag är det fredag den trettonde också! huvva. som tur är brukar det vara lite av en lyckodag för mig... men man vet aldrig! better safe than sorry- jag stannar i sängen!!)

Inga kommentarer: