fredag 27 februari 2009

Har precis sett "Patrik 1,5". Fan vad bra den var. Inte så där överspelad och svensk-dålig.
Men jag valde en dålig dag att se den på. Känns som att ALLT är emot mig idag, att alla hatar mig och att världen går under... you know the deal.
Såklart satt jag och grinade ögonen ur mig vid varenda känslosamt ögonblick. Suuuuck.

Jaha. Vad ska jag göra nu då? Klockan är fem i elva och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på härnäst. Titta på ytterligare en film? Äta något? (Näe, jag är för mätt...) Dricka något? Sova? Jag VET att jag kommer somna om jag drar igång en till film. Det misstaget gjorde jag igår.
Jag slog på "Garden State", la mig på sängen. Jag lyckades hålla mig vaken första minutrarna, sen somnade jag och vaknade lagom till slutet. Perfekt! Känner på mig att jag kommer göra en favorit i repris idag. Gah. Det är inte som att det är nåt bra på TV heller.

Förhoppningsvis kommer väl Petter snart hit. Han håller mig fan alltid vaken. Kan vara dödstrött innan han kommer, men sen blir jag pigg som en lärka och är vaken till halv fyra.

Nåväl. Nåja.. Jaja. Jag ska väl ... göra något.

Ajöken möken

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste se den filmen. Alla verkar gilla den. Och du, livet går upp och ner.. och upp igen. Min bror dog tragiskt 40 år gammal för nått år sen. Hamnade i en riktig svacka. Det var HEMSKT!! Men jag vet att jag inte orkade leva och vara så nere. Tvingade mig sjäv att tänka positivt. Hade ju bara 2 val Positiv eller negativ. Inte var det lätt, fortfarande är det tungt. Men jag använder bl.a bloggen till att tvinga mig själv att minnas roliga saker som hänt. Ju mer kul man fyller sig med, ju bättre mår man. Sen får man annat bra på köpet. Jag tror att det snart dyker upp ett jobb och då kommer allt att kännas lättare. + att sommaren närmar sig med stormsteg. Kram

Anonym sa...

Ibland behövs det så lite för att allt skall vända. Det är så oförlkarligt. Men tur är väl det. Lite spänning skall det ju vara. Är rätt däckad av all kyla o mörker. Please gud, ge mig en resa NUUU!