lördag 14 februari 2009

dåligt med uppdateringar o blablabla. (who cares?) jag har inte haft inspiration att skriva. egentligen är det väl så att jag inte har gjort så jäkla mycket som är värt att skrivas ned. jo, jag har ju såklart varit med petter. sen har jag och patric gått på promenad till dollar store, coop och sedan hem till honom. där såg vi ugly betty och lyssnade på musik och pratade.
idag var det planerat att vi skulle åka till luleå, men jag är en dålig människa och ställde in i sista sekunden. jag vaknade kring halv tio (jag hade alltså inte försovit mig!!) och gick på toa. mådde riktigt apdåligt. var så trött att jag inte kunde fokusera ordentligt.
så jag försökte få tag på patric (fail), men skickade i alla fall två sms.
nåväl.
sen sov jag och petter hela dagen. vi vaknade kring halv två båda två. tittade på wallander och degade bara. riktigt skönt faktiskt. men vi var båda riktigt trötta. hans jävla grannar tenderar att börja borra i cementväggarna klockan sju, en lördagmorgon. det uppskattas INTE ska jag säga.
nåja. det blev en mysig lördag i alla fall.
har nyss ätit middag och fixat lite grann i hallen. har fått min röda favvotelefon att fungera. eller nja. man kan ringa till den, men inte FRÅN den. hee. nåja. den är ju fin att ha framme om inte annat.

ska strax duscha, sen ska petter komma (ELLER?).



glad alla hjärtans dag på er sötnosar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Phu, jag hinner skicka dig en hjärt kram innan klockan slår midnatt. Natti natti.