tisdag 17 februari 2009

åh vad duktig jag känner mig! jag har tvättat och städat non-stop sen tolv idag! jag är ju sån. oftast gör jag ingenting, men när jag väl får tummen ur röva och sätter igång så sätter jag igång BIG TIMES. ja, då ska ALLT göras. gärna samtidigt. städa, rensa garderober, diska, städa toaletten, tvätta 14 maskiner, vädra sängkläder, torka överallt, gå ut med sopor, byta gardiner... sinnessjukt. det är som om döden är nära! det är inte helt ovanligt att jag efter dessa dampanfall är helt svettig och ligger flåsande på sängen.
när jag bodde hemma fick jag dessa dampanfall på natten när jag inte kunde sova. då dammsög jag, rensade, sorterade, bäddade, vädrade och dammade. men nu bor jag (som tur är?) i lägenhet och det lämpar sig inte riktigt att börja leva om klockan ett på natten.
jag får väl se det positivt- jag har en väldigt ren lägenhet och ren tvätt (visserligen hänger mycket den framme och torkar), jag kom upp i tid och kan du bara dega hela kvällen! skönt! säkert har jag bränt en och annan kalori också i och med mitt rännande upp och nerför trapporna!
*
börjar fundera på hur underbart härligt det vore med en utlandsresa. ligga på stranden och bara sola. när det blir för varmt (eller tråkigt i mitt fall) går man ner ett par meter och guppar ut i underbara medelhavet. fyfan vad härligt. varför plågar jag mig på detta viset?!
nu känner jag att jag vill ha jobb så jag kanske har råd med en liten resa. en sista minuten till något varmt och härligt ställe. åh..
får väl nöja mig just nu med att titta tillbaka på vår underbara resa till alanya i höstas.









1 kommentar:

Lina sa...

Åh vad mysigt det såg ut~