måndag 19 januari 2009

sitter och lyssnar på antony and the johnsons underbara tolkning av bob dylans mästerverk knockin' on heavens door. helt fantastisk. slår faktiskt originalet. fast iofs är det helt olika versioner, älskar nog båda lika mycket om jag tänker efter.

klev upp kring halv tio idag. skönt att inte sova bort hela dagen. planen var egentligen att kliva upp åtta och ringa bb på en gång. men jag ställde om alarmet och somnade om. riktigt skönt. har dock drömt massa konstigt i natt. usch så obehagligt. fast det var både bra och obehagligt, så jag hade en konstig känsla när jag vaknade.

ska fika med marina på stan idag också. ska ta bilen kring halv två någon gång. ska bli trevligt! var ett tag sen vi träffades bara jag och marina. det var riktigt jävla längesen faktiskt. de senaste gångerna har vi träffats hos petter, då har det varit massa andra där också. sen har ju alltid martin varit med. no offence martin! han är en riktigt trevlig och rolig prick han också! :D

kylskåpsreparatören var här också en sväng. han var ganska trevlig så jag bjöd på kaffe (hade han varit otrevlig hade jag inte gjort det) så pratade vi en stund innan han åkte iväg.
kände mig som en pensionär. haha. eller en husfru. fast jag stötte inte på honom (!!!!).

alldeles pirrig är jag! hihi. ska inte ta ut något i förskott, så därför håller jag käften om vad det hela handlar om. ;)

ajöken möken era munterjökar!

Inga kommentarer: