torsdag 15 januari 2009

fyfan vad kallt det är ute. -23. trots detta tog jag mig ut på en 45 minuters promenad med hunden. jag klädde på mig riktigt ordentligt och såg mer eller mindre ut som en michelingubbe. men då frös jag inte! inte det minsta. faktum är att jag var riktigt varm när jag kom in, mina händer också för en gångs skull! frös lite om ansiktet men det gör man ju alltid. kändes riktigt bra och duktigt!

idag kommer marina hem från sandviken, där hon varit hos martin nu i ett par veckor. ska hämta henne på kallax och petter ska följa med. så tråkigt att köra dit själv, det är ju en bit.
ska bli roligt att träffas igen, det var ju ett tag sen.

på lördag fyller jag år också! det är inte länge kvar nu. 20 år. tänk vad tiden har gått snabbt. känns så nyligt jag fyllde 10 år! ja, jag minns när jag fyllde 10. då fick jag min fillofax som jag hade väldigt länge, jag har faktiskt fortfarande kvar den! brukar läsa och titta i den ibland. har en hel del "hemlisar" som är extra roligt att läsa.
minns att jag och sara brukade ha med våra "fillosar" till skolan, så satt vi och tittade i dem. det var liksom det hemligaste man kunde dela med sig av. låta någon annan titta i sin fillofax. haha. då var man kompisar på riktigt! åh. miss those days.
nåväl. ganska skönt att vara vuxen också.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och surfa vidare!
adios!

Inga kommentarer: