onsdag 14 januari 2009


fan så less jag är.
det är fucking jävla pisskallt ute. jag är trött. jag är irriterad. jag är .. usch. har typ pms eller nåt. sitter bara o håller in gråten hela jävla tiden. fruktansvärt jobbigt ska jag säga till er som aldrig upplevt pms (antingen er tjejer under typ..12-13 (om det finns såna som läser här) eller killar).
jag upplever min pms så jävla jobbig, krävande och självmordsframkallande. seriöst. allt och inget kan få mig att bryta ihop. är kaffet slut börjar jag gråta, tappar jag en penna börjar jag gråta, frågar någon om jag gått med hunden börjar jag gråta... fruktansvärt. usch.
finns inget att göra.
genomlida eländet. hoppas på bättre tider.

vi pratar om att ta en road-trip till stockholm, petter och jag. vi får se hur det blir. kräver ju pengar och sånt. en bil kanske. förhoppningsvis kan vi ta mårran, det är ju trots allt min bil. fast det känns som att de kommer få spader om jag säger nåt, därför har jag hållt käften.
bara igår när jag frågade om jag kunde få ta mårran för jag skulle hämta marina på kallax blev de liksom "men varför då?" typ. tänk er om jag skulle säga liksom "ja.. alltså vi ska ha mårran för vi ska till stockholm" *gigantiskt flin* näe, det kommer fan inte gå alltså. hujja. nåja.

gah. nu ska jag äta nåt. sen sova. jag måste sova bort det här jävla eländet. orkar fan inte vara omkring mig själv. jag tröttnar på mig själv efter ett tag. faktiskt. jag är inte skitzo, men jag är ju som hela tiden.. här. ja.

hejdå.

Inga kommentarer: