söndag 7 december 2008

Fyfan vad dåligt jag mår.

Jag har inte sovit ordentligt på flera veckor och det känns som att min hjärna och min kropp bara bryts ner mer och mer. Det är onekligen en jävligt ond cirkel. Jag kan inte sova-> jag är uppe längre -> jag sover längre (när jag väl somnar) -> och om igen.
Fast enda grejen är att jag inte är PIGG klockan tolv när jag går och lägger mig, nej jag är supertrött. Jag håller verkligen på att somna. Så lägger jag mig ner, är beredd på att göra en touch-down som jag alltid brukar. Men så kommer aldrig sömnen.
Det är SÅ irriterande och påfrestande.
Igår var jag jätteelak mot Petter, var dryg och allmänt bitchig. Jag blir riktigt sur på mig själv. Blev arg för minsta lilla och överreagerade. Tänk vad sömnbrist kan göra.
I natt fick jag dock sova, somnade snabbt och sov väldigt tungt. Var inte så där jättetrött som jag brukar vara när jag vaknar numera. Men jag kände mig inte utvilad, långt ifrån.
Petter sa till och med i morse: "Du verkar piggare och framförallt gladare idag"
Det var nog så, kände mig gladare också.
Nåväl. Förhoppningsvis hittar dom något fel på mig (haha) så jag också kan må bättre. Som det är nu är det bara jobbigt. Jobbigt jobbigt jobbigt och ingenting annat än jobbigt.

Ikväll ska jag se film och sen sova. Vet inte om jag orkar se klart hela filmen heller, går nog och lägger mig tidigare också.

Ajöken möken.

1 kommentar:

Patric sa...

Jag kan ju säga såhär; Jag gjorde bort mig och det var så pinsamt att jag låtsas som om det aldrig har hänt. :'D Och omg nej, tänker inte berätta... Det lämnar vi till nån gång då jag är riktigt full och inte vet bättre! haha