söndag 21 december 2008

att man förknippar allt med olika händelser, personer eller tillfällen är nog ingenting nytt. det allra mesta jag har förknippar jag med någon.
musiken jag lyssnar på, kläderna jag har på mig, muggen jag dricker ur och maten jag äter. allt man gör får en att tänka på någon eller något.

jag sniffade just på min handled när jag sprayat lite parfym- naomi campbells första. den luktar fantastiskt. inte för starkt och ”party”, men inte för mesigt. har ett litet litet inslag av vanilj. jag hade trånat efter denna parfym i mer än ett år innan jag äntligen fick den på min födelsedag för tre år sedan.
sedan dess har den varit min favoritparfym i alla lägen. har använt andra, men har aldrig glömt min älskade NC!

samtidigt som jag sprayar på en liten dutt på ena handleden, gnider den andra för att fördela doften. sniffar lite lätt och konstaterar att den luktar lika underbart även denna gång. samtidigt som jag får en orgasm-liknande upplevelse av denna doft, så kommer också även en massa minnen.
mestadels bra minnen.

jag hade den här parfymen när jag träffade mr x. när jag blev förälskad i honom. han gillade min parfym. sa att den luktade jättegott.
sedan blev jag dumpad av honom.
då använde jag inte parfymen på länge, just eftersom jag bara förknippade den med honom och blev ledsen.

sedan började jag använda min älskade parfym igen. luktade lika gott som vanligt. mr x hade jag mer eller mindre kommit över. eller i alla fall försökt komma över.

åkte ner till J i motala.
hade NC på mig.
numera förknippar jag den med den resan. den underbara veckan jag spenderade där. samtidigt på den jobbiga tågresan hem.
jag kom över även detta.

jag hade även NC på mig på en av flera fester. just den här festen blev det för mycket av det goda, jag spårade riktigt hårt och det hela slutade med att jag däckade efter att ha ramlat i ett badkar, strippat och spytt utanför huset. bakfyllan var inte trevlig. NC luktade fortfarande och jag mådde länge illa av doften. förknippades ju med den vedervärdigaste av baksmällor.

jag kan hålla på för alltid med alla mina minnen till den här parfymen. inte bara till den, till allt runtomkring mig. min hjärna är fullsmockad med minnen. bra och dåliga.
men det är bra. minnen behöver man. det är minnena som gör att man orkar fortsätta när det är piss. man får det då berättat för sig, genom sig själv, att det finns tider när man är lycklig och glad.
minnena ger en hopp om en bra framtid.

just nu är jag lycklig. relativt lycklig. deprimerad, men lite lycklig på sidan om.
lite smyglycklig kanske man kan säga.

Inga kommentarer: