söndag 30 november 2008

Har gått hem från Petter idag i snöstormen. Fan vad arg jag var när jag kom hem, usch. Jag hatar snön, särskilt när det är typ 1 dm och storm när JAG ska gå hem. I gympadojor. Det var inte kallt, men svettigt och jobbigt. Sen kånka på en fet väska med en dator i, en påse och en vanlig handväska gör det inte enklare på enda punkt. Fan också. Jävla snö!

Vi såg the Dark Knight igår. Den var helt okey, den var seg i början men sen tyckte jag att den hämtade sig faktiskt. Utan att låta som en överkåt fjortis så är (var) Heath Ledger jävligt grym. Lätt att han var bäst i hela filmen! Påminde lite om Johnny Depp och hans skådespelarinsatser, så där kufisk men ändå genialisk.

Satt uppe ett tag sen, men gick och la oss sen. Jag var svintrött. Men hade ändå jävligt svårt att sova.. usch. Jag hatar när det är så där, man är aptrött och ögonen håller på att falla ihop men ändå kan man inte sova.
Petter var söt och frågade "ska jag klia dig på ryggen så du somnar?" Han är så söt, min älskling. Jag blir alldeles kär när han säger såna där saker, små saker. Åwh <3

Nu sitter jag och tittar på Miami Ink och det är väl ungefär i det tecknet min söndagkväll kommer gå i. Ska väl duscha och så där. Lägga mig tidigt- ska ju till Soc imorn. Är lite nervös faktiskt. Hoppas det går bra.

Hejs!

1 kommentar:

mimmsaan sa...

nåååååh :)) vad mys!