fredag 22 augusti 2008

Jag är en gamling. Det kom jag fram till igår när jag låg och läste Vecko-Revyn och kommer fram till kryss-sidorna. Jag löser krysset på tio minuter (ibland mindre!). Det är till och med så att jag har letat fram gamla tidningar bara för att lösa korsorden!? Vad är mitt problem egentligen!?
I och för sig så blir man smart av att lösa korsord. Har jag hört. Om det har någon effekt på mig återstår att se...

Var i Luleå idag med Martin. Åkte med morsan o farsan in till Sunderbyn (de skulle med Hannes till läkarn) och sedan åkte vi buss därifrån in till stan.
Gick runt och tittade, men hittade inte särskilt mycket faktiskt. Det börjar bli ganska utplockat nu. Längtar nästan till höstkollektionerna börjar rulla in! Jag spanade dock in lite höstigare kläder, men jag längtar verkligen tills alla glass-färgade klänningar, kjolar, linnen och tunikor är borta och ersätts av tjocka, mysiga tröjor och vinterjackor. Mmm! Mysigt med höst!
Åt lunch/middag/whatever på Matstället, beställde en kebabpizza och TY FUSAN vad gott det var! Jag och Martin var rörande överens om att det var den godaste pizzan (godaste maten överhuvudtaget) som vi någonsin ätit! Helt sinnessjukt gott! Synd att jag inte hade en penna med mig, annars hade jag lämnat en trevlig "Gud-vad-gott-det-var"-lapp.
Hittade i alla fall till slut ett par jättesöta tofflor på H&M och även ett nagellack där. Martin köpte ett par kallisonger (jag vet att det heter kalsonger!) och ett bälte.
Jag håller mig tills vi åker till ALANYA! Det är inte länge kvar nu... ooh!

Just nu sitter jag och tittar lite på Two and a half men, funderar på att åka till Godisarenan och köpa något gott till Casanova ikväll. Men vi får se, jag kanske är duktig och håller mig ;) (troligen
inte..)

Talk to you later!
Toodles!

1 kommentar:

mimmsaan sa...

det gååår ju bara inte att hålla sih ifrån att äta godis när man ser film! vad ska man då göra liksom? ;o dah.