söndag 6 juli 2008

One Last Time

Sitter och lyssnar på The Kooks fantastiska låt One Last Time. Helt underbart fin är den. Det är en sån där låt som jag kan lyssna på repeat en hel kväll utan att tröttna. Faktum är att jag bara älskar den mer och mer för varje gång jag lyssnar på den. (http://youtube.com/watch?v=ZZqZ-Xf1mkg för den som är intresserad av att lyssna! Jag lovar, den är underbar!) Faktiskt är de allra flesta av deras låtar bra, från alla deras album. (Ja, I've got them all...) Det är som The Strokes, jag gillar alla deras album och de flesta av låtarna. Dock är ju favoritalbumet såklart First Impressions of Earth.

Igår blev jag uppkastad (alltså, ingen spydde upp mig.. men jag blev ivägkörd) till övervåningen. David och hans polare skulle ha "grabbkväll" och jag fick inte vara med. Hmpf!
Så jag spenderade min lördagkväll framför datorn. Det var ju väldigt trevligt. Erhhh. Men jag kände inte för att festa så det kanske var lika bra ändå.
Jag såg Jackass Number Two, så JÄVLA bra! Haha, jag ville bara se mer! mer! mer! av dem. Jävla knäppgökar. Sen tankade jag första säsongen av Sex and The City och såg tre avsnitt. Klockan blev fyra och jag blev chockad och stängde ner.
Idag vaknade jag alldeles för sent, halv två. Men det är SNORKALLT ute (var tog sommaren vägen??) och blåser så det kanske var lika bra att sova bort eländet. Hojja.
Jag har hunnit baka Scones i alla fall, göttgöttgött! Funderar på att ge mig ut på en joggingtur, eller en kombinerad promenad/joggingtur. Men det blåser nog lite VÄL hårt för det kanske, men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe så får vi se vad som händer sen.

Inga kommentarer: