onsdag 18 juni 2008

(JAG är inte så fresh på bilden, men mitt hår är det!)

Idag var min hals jättekonstig precis när jag hade vaknat, men allteftersom dagen gick så blev det bättre. Nu är det bara lite retligt, men det känns att det börjar bli bättre. SÅ skönt. Finally!

Jag bestämde mig också för att klippa mig idag. Dock blev det (väldigtväldigtväldigt) mycket kortare än vad jag hade tänkt från början.
Den ursprungliga idén var att enbart toppa det allra värsta, som mest 5 cm. Men det slutade med att jag klippte nästan 1,5 dm! Men det behövdes verkligen, det kan jag säga. Fyfan hur mitt hår såg ut. Jag kände verkligen när jag kammade igenom det att kammen trasslade in sig i topparna.. Fy vad risiga de var. Men nu är det freeeesh!
Ska fara på stan imorgon (om jag är piggare) och kolla efter en plattång. JA, Lino ska köpa en plattång. Detta har ALDRIG någonsin varit aktuellt då mitt hår lägger sig ner alldeles frivilligt. Alltid. Men nu måste jag rätta till topparna, ena sidan pekar ut och andra in.. Inte så snyggt. Förutom det så är jag nöjd med hur det blev =)
Jag ska också bestämma mig om jag ska slinga håret eller inte.. Det lutar faktiskt åt att jag ska göra det. Känns lite somrigare med blond, "solblekt" färg.. Men å andra sidan bleks det nog ganska mycket under sommaren.. Gah. Vi får se hur jag gör.

Nu ska jag vänta på att bror min hör av sig så jag får hämta honom någon gång så jag sedan får gå och lägga mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är visst fresh på bilden. :D