tisdag 17 juni 2008

Har varit konstigt väder idag. När jag klev upp (vid kvart över elva) var det soligt, jag ställde in mig på att sitta på altanen o softa hela dagen. MEN! Så började det åska.. sen kom spöregnet. Det hällde ner några minuter, sen duggade det och nu är det sol igen. Hmm?

Elin ringde idag också, jag får komma o titta på hennes lägenheeet idaaag! Wööwööö! Så roligt =) Jag och morsan ska väl fara dit efter middagen nån gång.

Annars ska jag bara softa ikväll.. känner mig lite bättre i halsen faktiskt. Har druckit vatten typ hela natten.. ohoh.

Det var säkert ett väldigt spännande och informativt inlägg.
Därför avrundar jag här och nu.
Bahbaj!

2 kommentarer:

Anonym sa...

svar: ahaaaaaa... tack, äntligen nån som säger vad det var, haha xD vill dock se det också, får leta upp nån som har tidningen och stjäla den :p bwaha

Anonym sa...

Det går lixom emot grundlagarna o allt.. fattar inte ens varför lagen kom upp på tal. Det är bra som det är nu. Jag hoppas på ett nej. Det är ju endå väldigt kränkande.. ens privata information som sprids ut, för missbrukas lär det göra.

Folk kommer bli fast för småsaker, typ som att "oj du har laddat hem en låt.. böta böta." typ sånna onödiga grejer. Sen blir det bara mer o mer "storebrorssamhälle". Det som fattas är kameror inomhus i privathemmen O_O Sen är väl allt komplett för dom :P