måndag 19 maj 2008

I'm not drunk and I'm not high

Den tvivelaktiga rubriken kan jag förklara. Eller eh, det kan jag faktiskt inte. Inte mer än att jag lyssnar på Teitur- Cathrine the Waitress. (För du ack så obildade människa så sjunger de faktiskt så i den.)

Det om detta.

Måndag idag. Verkligen inte någon rolig dag.
Huvudvärk sammanfattar väl den här dagen ganska bra. Vaknade med huvudvärk. ("Kändes som om jag druckit hela Frankrike". Trots att jag inte hade någon baksmälla egentligen.) Insåg när jag gick in att det faktiskt regnade. (För du ack så ypperligt obildade människa så informerar jag dig nu om att jag bor ute i garaget, inte bland skruvmejslar och bildäck- ånej. Jag bor i ett eget rum, ett litet och mysigt rum faktiskt.) Kändes tungt i alla fall med vetskapen om att jag skulle vara tvungen att ta min Pimp (cykeln..) till skolan. Kändes väldigt tungt faktiskt.
På med musiken och upp-upp o iväg!
När jag väl kom till skolan, blöt, trött och less, visade det sig, ja, om inte; "ni ska ut i SPÖREGNET och plåta!". Underbart. Absolut underbart. Under-underbart. Inte alls jobbigt, tråkigt, kallt och blött. Bara underbartunderbartunderbart.
Ännu mer blöt, kall och less gick vi in. Tappra hjältar som vi är och fixade det sista i datasalen.
Fixade lite nödvändigheter such as prata med filosofi-lärarn, samhälls-lärarn och låna Pride and Prejudice. Ja, jag kan ju berätta storyn om Linnea som var lat också.
Det var så här. Innan jul 2007 (japp, förra året) skulle engelska c klassen läsa en bok. En roman från the romantic era. Linnea valde Jane Austens Sense and sensibility i hopp om att faktiskt läsa den under jullovet. Värsta planen och värsta braiga planen dessutom! Under jullovet har man mycket tid på sig tänkte Linnea djärvt. Det är bra. Då har jag gott om tid att skriva recensionen sen då den ska vara klar i februari.
Läste Linnea Sense and sensibility av Jane Austen wich was written during the Romantic era? Nae. Trodde väl det.
Linnea sköt upp det. Upp. Upp. Upp.
Tills det blev maj helt plötsligt och engelska läraren Gun säger: "Nu, Linnea, på fredag är sista chansen att redovisa Jane Austen. Annars får du IG på det momentet".
Linnea får ångest och ser filmen Pride and prejudice istället, skriver en (according to Linnea) helt okey recension. Gun finner fel och Linnea måste komplettera. Kompletteringar som kräver en bok. Crap. Men nu är Linnea stolt eftersom hon faktiskt har genomfört uppgiften som egentligen skulle vara klar i februari.
Det var storyn.
Summa summarum- Linnea suger på att göra uppgifter i tid.

Nåå.. var var jag då. Juste. Vi hade lånat bok i bibblan. Ja, sen var det väl inte så mycket mer eftersom jag faktiskt for hem sen.
Orkade inte fara på bilden. Det är väl inte så bra kanske. Men då är jag ju Linnea också.
Eftersom jag..
1. Hade huvudvärk (övermänskligt överjävlig till på köpet)
2. Bara sitter av bildlektionerna.
3. Var tvungen att plugga
... så for jag alltså hem. Cyklade hem.
Sen har jag faktiskt bara pluggat, ätit choklad (hohojaja..) och druckit en kopp te men oförskämt mycket sump i. Staaarkt.

Nu ska jag nog börja krypa till kojs. Eller kanske plugga lite grann, eller ta en kvällscigg och sen sova.
Vojne, vojne. Dessa beslut. Det är inte lätt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kvällscigg? o.O

Anonym sa...

"Tappra hjältar som vi är och fixade det sista i datasalen."

Vi är tappra krigare de haru helt rätt i speciellt då Martin gick in för han inte ville bli blöt.. :)

Jag var oxå rätt blöt, men du var nog blötare d|^_^|b