onsdag 16 april 2008

tisdag med allt vad det innebär

självklart blev INGENTING som jag hade tänkt idag.
för det första klev jag upp klockan elva (hade väl tänkt komma upp vid nio), jag köpte en jättesöt klänning (som jag egentligen inte har råd med) och jag har inte öppnat matteböckerna ännu.
att jag varit hemma sedan halv tre och haft möjlighet att plugga HUR mycket som helst då ska jag väl inte nämna. att jag sedan också tänkte flera gånger "undra om jag ska ta tag i matten nu??" för att sedan häftas bort av mtv, top model eller något annat skit. fyfan, jag är hopplös och STRYK ska jag ha. >.<
måste göra filosofin också, tror faktiskt jag ska göra klart den imorgon. engelska, projekt, arbetsmiljö & säkerhet.. ouff!
måste. sluta. gnälla. på. skolan!!

okey, annars då?
jovars. är lite besviken på mig själv att jag inte kommit igång på allvar med träningen riktigt ännu bara, men då är jag ju som jag blev också. men jag måste väl skylla på all stress i skolan och det röviga vädret. jag har inte haft tid att träna, det har inte gått att springa eftersom det snöat hur mycket som helst nu de senaste dagarna.
visserligen har jag ju kunnat ta en promenad, SÅ dåligt väder är det ju inte. men , jag är väl helt enkelt lite bekväm av mig..

nä, nu orkar jag inte ordbajsa mer. ska ta fram matteböckerna nu. *suck*

hejhej

Inga kommentarer: