torsdag 17 april 2008

Metal heart

ganska sugig dag idag faktiskt.
föreläsning 10:05. maj-lis theorin var och snackade om kärnkraft- både kärnkraftsverk och kärnvapen. riktigt intressant faktiskt, hon var väldigt retorisk och skicklig. jag fastnade direkt. finns ju politiker som bara babblar o babblar, maler på bara, typ göran persson eller fredrik reinfeldt. men hon var riktigt intressant att lyssna på, kanske för att hon var så retoriskt skicklig och hade arbetat väldigt länge, hon var väl mer erfaren helt enkelt.
sen hade vi ett hål fram tills engelskan började 12:20, MEN så visade det sig att vi inte skulle ha någon engelska! >< fuck it. nåväl, bestämde oss för att sitta och vänta på kuhin då som skulle börja kl 14:00. hade det faktiskt ganska trevligt under tiden, satt och pysslade i lilla bildsalen ("textilen"). SEN visade det sig att vi inte skulle ha någon kuhi heller! någon hade tagit vår sal så det skulle inte gå att genomföra lektionen. FAN vad surt. jag var hemma strax innan halv tre när jag egentligen hade kunnat vara hella halv tolv. det var INTE så jävla hett. nåja, nu är jag hemma i alla fall.
har gjort klart filosofin har jag gjort också, SÅ jävla skönt! det finns inte! Nu är det bara redovisningen kvar och det gör jag bort imorgon. usch, hatar verkligen redovisningar, tur att vi inte är så stor grupp.

nu ska jag fara och handla med lillebror. fira att jag är klar med filosofin och att det faktiskt är torsdag imorgon! <3

goder afton!

Inga kommentarer: