onsdag 9 april 2008

som en smäck!

jag blir fan knäpp snart på mitt jävla lock för öronen. STÄNDIGT. på båda öronen dessutom. jag har kört med näsdroppar o jämnat ut trycket, jag har provat revaxör (inbillade mig att det hjälpte, men jag tror minsann det bara blev sämre....) och jag har provat rensa med topz. det funkar inte! inget funkar! hjälphjälphjälp! jag är ju helt och totalt jävla DÖV som det är, med det här locket så är det hopplöst för mig att höra något alls. funderar på att gå till skolsköterskan imorgon, kanske idag till och med. få det kollat lite snabbt i alla fall. i värsta fall får jag väl fara till allas-vår-vän- vårdcentralen. nåja, det kan ju faktiskt vara så att det är en "bieffekt" efter min dunderjävlaförkylning också, det kanske ger med sig av sig självt.
hadderi, hadderi. färdigsnackat om det.

IDAG är det onsdag, jag ska till tandläkaren på en stund och det ser jag verkligen inte framemot. inte de att jag är rädd eller så, det är jag verkligen inte, bara det att det är SÅ jävla tråkigt. det är fan i kaliber med att borsta tänderna, tvätta bh:ar och plocka ögonbrynen. såna där TRÅKIGA jävla saker som måste göras förr eller senare. nåja, det går nog ganska fort i alla fall.
eller NÄ, hoppas det drar ut på tiden så jag missar lite av kuhin. hehehe, vore skönt.
skippade ju faktiskt HELA engelskan i förmån för tandläkarbesöket, maha. egentligen skulle jag ha hunnit vara där i en halvtimma-40 min men det kändes bara tråkigt.. ehe.

ikväll blir det DUMJOBBA filosofi, fyfan alltså. jag är så jävla dålig. vi har haft HUR lång tid som helst på oss att göra det där arbetet om vår valfria filosof, såklart har jag ju inte gjort ett skit. jag har inte ens skrivit EN RAD. det värsta är att det inte handlar om liksom två veckor, det handlar om fucking TVÅ MÅNADER. det är nackdelen när man har så där jättelång tid på sig, man går ändå bara och drönar i flera månader för att sedan, i sista sekunden, göra klart allt. så är det alltid. då tycker jag nästan man kan ge oss två veckor på oss att göra det och sen är det klart. visserligen är det inte ett så stort arbete vi ska göra så det kommer inte ta SÅ lång tid att knyppla ihop. jag ska ju snacka i 5-6 minuter bara och det mesta kommer vara om hans filosfier (såklart) så det ska nog gå bra. gäller bara att få min lilla tumme ur mitt lilla anus och göra det också. det är väl det som tar tid, den sitter verkligen där den sitter.

SEN måste jag jobba massa matte också, har prov på fredag och jag har fortfarande massa grejer kvar som jag inte har gjort. men jag har jobbat en hel del idag faktiskt och det känns som att jag börjar förstå allt det där nu, eller inte allt såklart (många saker är fortfarande REN chansning) men mer än förut i alla fall!

nu ska jag börja avrunda här, känner att jag bara går på tomgång.
får väl uppdatera senare hur det gick hos tandläkaren.. woooooh.

BAHBAJ

Inga kommentarer: