lördag 26 april 2008

fredag

Skönt med fredag idag. Väldigt skönt om jag ska vara ärlig, är helt slut!
Hade där projektmässan idag, lite drygt att sitta på samma ställe i två timmar bara. Men det var ganska kul, många som ville köpa boken, men tyvärr gick ju inte det då vi hade ungefär 3 ex av den. Jag och Wera funderar på att skicka in den till något förlag och kanske få den upptryckt lite mer "proffessionellt" än vad det blev nu sist. Så säljer vi den och skänker sedan pengarna till välgörande ändamål, Hjärtebarnsföreningen var väl planen. Men vi får se hur det blir.


Kom hem tidigt för en gångs skull. Skippade matten- "jag skulle bort över helgen". Hehe.
Men jag kände att jag verkligen bara skulle sitta av tiden så då kändes det lika bra att fara hem, får väl jobba lite matte i helgen. Eller det MÅSTE jag ju göra såklart. Fyfan, snart nationella. Hujedamig....

Nu ska jag nog fara och köpa något gott (men nyttigt!). Måste ju säga att jag inte ätit varken godis eller chips på nästan sju veckor! Jättebra av mig! Men det är hur lätt som helst, jag tänker inte ens på det, känner inget "sötsug" eller så. Eller visst, det gör jag ju. Men då brukar det räcka med att ta en kopp kaffe och en sockerbit. Jag är riktigt hälsosam! (Mjukglassen igår räknas inte...... )

-Ikväll kommer Lina hem! Yehey!



Inga kommentarer: