måndag 24 mars 2008

Mitt nya sunda liv!

Har precis ätit rostade mackor med varm choklad här med Hannes och hans kompis Krille. Jag är som en nioåring, helt sjukt. Hade jag inte känt pressen att visa att jag faktiskt är vuxen så hade jag nog fortfarande suttit o gormat med dem. Jag hade nog varit värre än dem, så illa är det. Morsan o farsan hade nog varit tvungen att skicka ut mig på rummet.. haha, borde nog VÄXA UPP.


Glömde ju skriva att i fredags på påskmiddagen så framgick det att Zara och Christer hade förlovat sig!! (!!) :D (Zara är då min kusin) Så fint! ;D Så vi skålade där med vin, påskmust och öl för dem! Tusen, tusen grattis! ;D Jag hoppas på bröllop snart . hehe.

.. Ska sova tidigt ikväll. Jag hoppas på fint väder imorgon så vi kan fara o grilla igen. Så man kommer upp i tid också, inte sover bort hela lovet.
Dessutom måste jag vända på mitt dygn, jag mår inte bra av min dygnsrytm som jag hade förut. Var vaken till tre-fyra på morgonen och sov till två-tre på dagen därefter.
Ska försöka stiga upp senast elva nu under lovet, samt gå och lägga mig i human tid.
Har kommit igång med mina promenader nu också. Känns redan som att jag är piggare.
Jag behöver motion, jag mår fan inte bra om jag inte får röra på mig.
Jag har befunnit mig i en ond cirkel nu av INGEN motion what so ever, dåliga kostvanor och dåliga sovvanor. Nu har jag försökt räta ut cirkeln och hittils går det faktiskt ganska bra. Det KÄNNS bra också.
Jag har ju faktiskt slutat röka också, i torsdags. Efter att ha sett "Du är vad du äter" blev jag faktiskt ganska rädd när de tog upp alla GIFTER som man får i sig genom rökning. Nog visste jag att det var farligt, men SÅ farligt trodde jag faktiskt inte att det var. Så nu har jag alltså slutat. Hoppas verkligen att jag klarar det den här gången. So far so good måste jag säga. Har inte varit sugen en enda gång, eller joo, ett sug på fredagen fick mig att nästan klättra på väggarna. Men min envishet lönade sig och efter ett äpple var suget nästan borta. Underbart!

Åh, jag har ju bestämt mig för att sluta med godis också, med start imorgon! Vet inte riktigt hur länge det ska hålla i sig det här "godislöftet", men ett par månader hade jag tänkt i alla fall.
Det är nog faktiskt lättare att skippa godis än cigg tror jag, eller jaa, av egna erfarenheter så är det ju faktiskt det. Men nu är jag ju faktiskt inte SÅ beroende av godis i alla fall så det kanske inte blir så tungt i alla fall.
Nåväl, får se hur det går med det. Morsan ska ju också hålla sig borta från godis så jag är ju inte ensam om att lida, hehehe. Nej men det är ju faktiskt lättare om man är två också, kan peppa varandra om det är jobbigt och godissuget blir för tungt.

Nä, nu ska jag sluta jiddra och ta mig ett par annanasskivor! Yummie.

Hejs!

Inga kommentarer: