lördag 15 mars 2008

Cheesy

Tämligen medioker dag idag. Försov mig (för tusende gången den här VECKAN), jag är så jävla kass! Herregudars. Varför sitter jag uppe så sent när jag VET att jag kommer försova mig? Dock gick jag och la mig vid elva igår. Det tidigaste den här veckan. Lite bra av mig. Ett halvt poäng på karmakontot. Tack och grattis till mig.
Såg den underbaraste av filmerna idag, "Shawshank Redemption" (a.k.a Nyckeln till frihet). Helt underbar. Tråkigt att stolarna i C-sam suger och man fick träsmak efter en kvart typ. Sitta där i nästan två timmar var FANTASTISKT. Nej, men tur att filmen var det i alla fall. Ska försöka få tag på den när jag får pengar. Den var faktiskt så bra att den tål att ses både en och två gånger till!
Var hemma vid halv fem ungefär, roligt på en fredag. Nej. Åt middag, for med lillebror till Coop och köpte ze crucial friday snax; chips. Jobbigt med mycket folk och seg kassör. Tog FEM TIMMAR för en tant att betala eftersom kortläsaren tjorvade. SÅ irriterande. Det är ofta det knagglar där på Coop. Goooh!

Just nu sitter jag o drönar, har gjort den där religions-grejen till filmen. Nackdelen med att se film på skolan, man VET att det alltid kommer en uppgift efteråt. "Ni tror väl inte ni kan få se en bra film och sen inget mer med det? HA-HA" Så jävla surt, förstör lite av känslan. Man sitter ju och tänker på allt som ska kommas ihåg så man nästan glömmer bort att njuta av SKÖNHETEN i filmen. (GUD så 110 % estet jag var där, SKÖNHETEN.. herregud, vad har det blivit av mig egentligen?)

Imorgon ska jag skriva klart den där grejen, sen blir det samhällsjobb också. Redovisning på måndag, borde kanske börja? He-he-he, sista minuten som vanligt.

Funderar nästan på att gå och lägga mig nu. Halv elva en fredagkväll. Det är ju underbart! Någon som vill ge mig ett liv? Inte det.. nehej. Får väl tjacka en "extra-liv-svamp" som i Supermario.. SUUUCK.

Inga kommentarer: