fredag 20 januari 2012

åhhh det är fredag idag! åh så underbart. det känns helt overkligt hur snabbt veckan har gått!
tyckte nyss att det var måndag?!men jag klagar inte. helt underbart.

ikväll har jag inga planer. ska nog bara ta det lugnt. tänkte ta en långpromenad efter jobbet för att bränna lite tårta. sen ska jag nog bara slänga mig på soffan o se tv. fortsätta äta tårta. är mycket tårta kvar, skulle bara gjort en. haha. har ju inga vänner for fuck sake!! hehe skämt åsido.

mina datorer har havererat och jag ber till gudarna att dom ska skrämmas igång snart. den ena har helt kapsejsat och den andra har jag bara ingen sladd till så jag kan ladda den. den brann tidigare i veckan. så jäkla pinsamt. ringer såklart till bodenbo och mitt i all stress så tänker jag inte helt klart. "MIN EL HAR GÅTT SÖNDER!! DET FUNKAR PÅ ENA DELEN I KÖKET, MEN INTE ANDRA! DEN ÄR TRASIG. NI MÅSTE LAGA!!" hör nästan hur kvinnan i andra änden sväljer skrattet. ANTAGLIGEN är det ju en propp som har gått. men inte fan tänkte jag på det där mitt i all panik heller. haha. hon försökte vara så saklig som möjligt "det är nog en propp som har gått" ".... jo såklart" sa jag och skämdes.
som tur är så kan magnus fixa saker och ting så han ordnade såklart detta. men åh vad dom ska ha skrattat på fikarasten på bodenbo den dagen. haha hujj.

funderar lite på att köpa en mac. men är ändå lite; varför? jag har ju egentligen ingen användning av en media-dator. men det vore samtidigt skönt med en dator som sköter sig själv och som inte skaffar på sig virus-helvete.
vi får se hur jag gör. måste spara lite pengar i så fall.

ne. nu ska jag fortsätta jobba. hoppas att dagen går fort. jag vill bara hem och ligga på soffan. så trött. hela tiden.

ajöken möken

1 kommentar:

e sa...

Mac får också virus. Skaffa dig ett virus program i stället så sparar du en hel del pengar ;)