torsdag 29 december 2011

skönt, snart är det fredag! weiiweiiweii.
var o käkade med wera på ming igår o FAN vad gott det var. dallas, dallas, dallas. forever in my heart. haha. underbart. tänkte strosa på stan, men allt stänger ju kl 18 så det sket sig. vad är det för jäkla skithåla vi bor i egentligen? där allt stänger kl 18!? med undantag för bolaget då, som stänger kl 19 på torsdagar. yeheii. blä.
undrar just när jag ska finna tid att gå på stan o kanske, möjligtvis, hitta något fint att ha på nyårsafton!? fan. kommer behöva gräva fram nåt ur garderoben som inte är det minsta glammy eller glossy eller fashion. bara ... BLÄ. nä. så illa är det inte. men det är ju alltid skoj med något nytt. får bli nån annan nyårsafton.

annars då? jo. fast ändå nä. jag längtar bara hem till magnus vad jag än gör o jag känner mig så jävla tråkig. så förbannade tråkig. jag vill bara ligga på soffan med honom o se film. kramas, pussas o kittlas. bara vi två.
fy fan så jävla tråkigt. egentligen. om man tänker efter. så jävla tråkig. minns ni hur jag sa att jag var absolut LIVRÄDD för detta för cirka ett halvår sen? se nu då? totalt tvärtemot om vad jag någonsin sagt att jag ville att saker o ting skulle bli.
förstå mig rätt, jag är så lycklig att jag har det jag har och skulle aldrig någonsin i hela mitt liv byta ut det mot något annat i hela världen. jag tycker så mycket om magnus att det ibland gör lite ont. men att det blir på bekostnad av allt annat runtomkring känns ju lite konstigt. det dåliga samvetet förföljer mig. att jag hinner med vissa och inte andra. men jag försöker, men ofta känns det inte som att det är tillräckligt. sen kan man ju tycka att det inte bara är upp till mig heller. men tyvärr har det känts som det. så det gör det hela lite extra jobbigt.
men ja. sidospår.

nu kom jag av mig. så nu ska jag jobba. känner mig lite låg o ledsen. otillräcklig. så nu vill jag bara hem till min älskling. slippa tänka så mycket. bara vara i hans närhet gör mig så glad o lycklig. behh.

ajöken möken

Inga kommentarer: