fredag 2 december 2011

fan.. redan fredag. känns overkligt hur snabbt veckan har gått. har varit full huggning så har inte haft tid att reflektera över vilken dag det är eller ens vad klockan visar. skönt. hatar när det är lugnt. då längtar man bara hem. nog för att jag gör det annars också, men är en annan sak när man har hundra miljoner andra grejer att tänka på.

var o simmade med anna igår och jag anar en viss träningsvärk mellan skulderbladen. skönt! kändes dock mest i gäddhänget igår när vi simmade, men där känner jag inte av något idag...
kom hem kring kvart i åtta, åt macka o fil till middag. såg simon o tomas. sen somnade jag kl 2045 på soffan och vaknade 0007. värt. hade ju sett framemot att se fråga olle. men nae. jag sov istället. haha. det var den dagen. vaknade när magnus ringde o sa gonatt. fylltratten som varit på middag. hade då inga problem att somna sen när jag flyttade mig till sängen så det var ju skönt. har annars lite svårt o sova utan mitt element ;)

har fått gosa med en kollegas bebis idag! åhh så bedårande!! så gullig o snäll. hur liten som helst. glömmer alltid hur små bebisar här. helt stört! så underbara små fötter. snosa lite bebis spädde på min bebissjuka kan jag säga. bahh. händerna på täcket hädanefter alltså. hahaha.

aeh, nu är det inte så länge kvar till helg! lyssnar på jasons spellista. tänkte gå igenom lite offertsvar som kommit in. utvärdera lite. sen fika, sen middag med min älskling! underbart.

ajöken möken

Inga kommentarer: