fredag 11 november 2011

11/11/11

så fantastiskt underbart med fredag! även om det som vanligt känns som att det nyss var måndag. jag hade faktiskt tisdag majoriteten av hela dagen igår så det var en glad överraskning när folk påpekade att det faktiskt var torsdag! kanontoppen!
tvättade jävla intensivt igår och var klar kring 20. hade hur mkt tvätt som helst, men det gick bara finnemang. hänger förvisso tvätt i hela lägenheten men det är väl ingenting som man behöver kommentera eller så där. tycker det är fräschare o låta kläderna lufttorka än att köra i torktumlare/torkskåp. känns som att man smutsar ner dom igen :S sen luktar dom inte nytvättat heller :/ haha.
lakan o sånt där är ju smidigt att köra i torktumlare, men det andra. :D lite mer miljövänligt också ;)
när jag var klar med tvätten (efter vad som kändes som en evighet) så knallade jag till mitt hjärta. låg på soffan hela kvällen o surrade, gormade o tittade på skräptv.
gick o la oss och som vanligt somnade vi på tre sekunder ungefär. dock alldeles för sent, så är lite trött idag. men det är ju fredag så fredagsenergin finns här ändå :D woho.

11/11/11 ... lite creepy. eller? underbart? fantastiskt? eller en vanlig fredag? time will tell.
jag börjar med att hälla i mig kaffe och ta tag i arbetslistan. sen är det pers-info, lunch och sen är det väl bara en o en halv timmas arbete innan jag tänkte signa ut ;) känns ju helt okej! sen tänkte jag baskemig knalla till fagge o hänga där hela kvällen. men vi får se hur det känns. äter middag där iaf.
så oddsen att det ska bli en bra dag är ju ganska bra? eller hur?

ajöken möken

Inga kommentarer: