torsdag 20 oktober 2011

glöm inte bort att det är kramdagen idag!

UÄH vad jag är jävla spyless på coldplays senaste låt paradise. det kan vara den sämsta låten jag hört på mycket mycket länge. alltså dom som har gjort så jävla fantastiska låtar.. swallowed in the sea, the scientist, fix you, green eyes, yellow, til' kingdom comesu, (ja albumet x&y helt enkelt)så kommer den här låten... fruktansvärt dålig. förlåt, men ne.
känns också som att dom spelar den HELA TIDEN på radion dessutom... som vanligt när det är nån låt som är riktigt dålig; den spelas hela tiden medan dom låtar man faktiskt tycker är bra spelas alltför sällan... murphys lag.

-
promenerade hem på lunchen och var så där härligt skitzo-lycklig som bara jag kan vara. igår var jag deppig och idag är jag alldeles kvittrig. måste ju vara vädret som gör mig helt labil. ja, och pms:en då. fast den tillrättavisar jag med choklad så det är inga problem. hehe.
däremot det här jävla väder- humöret måste jag åtgärda på något sätt. men hur? kanske se till att vara sysselsatt så mycket som möjligt. det brukar fungera för det mesta faktiskt.
kan ju räcka med en promenad, en simtur eller en kopp kaffe hos en god vän. det räcker långt!

kan ju för övrigt meddela er att min simkort är på väg! TJOHO!! äntligen ska jag få använda min älskade htc igen!!! så less på den där mini-siemens tan färgdisplay xD haha. vet inte hur många gånger jag har försökt trycka på skärmen.......... haha. skadad.

ne, nu ska jag fortsätta.

ajöken möken

psst!! glöm inte bort att det är kramdagen idag! ge någon du tycker om (eller inte tycker om, för all del) en riktigt gosig kram! det gör mycket.

Inga kommentarer: