tisdag 27 september 2011

regn regn regn

breaking news att det regnar. altså det är helt sanslöst. under en månad har det regnat mer eller mindre konstant. fan vad less man kan bli!?
men jag biter ihop, tar på mig regnkläderna och cyklar till jobbet som den plikttrogne svennebanan som jag är. men det vore ju skönt att slippa regnet åtminstone EN dag. var förvisso uppehåll igår när jag var o sprang. det var ju skönt. riktigt jävla skönt. gick lätt. eller nae, det ska jag väl inte säga, halva första varvet gick lätt, sen när jag vände så gick det lite tyngre, sen poff så var jag i mål. poff hade jag alltså sprungit i 50 min utan att reflektera över det nämnvärt. sprang ca 5 km. inget maraton, nej nej, och inget varvrekord. för mig är det dock viktigast att springa hela tiden och inte bryta av och promenera som en annan mes. så bara jag lunkar på hela tiden så är jag nöjd. var riktigt skönt faktiskt. rensa skallen riktigt ordentligt, för det är fan lite saker som ligger o trycker. lite så där "hur blev det så här?" "vad gick snett?" "vad är det som händer?" kan väl inte säga att problemen löste sig bara för att jag var ute och sprang men det kändes lite rensat i hårddisken iaf. sen vet jag ju inte heller om det är ett problem, men onekligen är det mycket som förändrats sen i somras. från att ha varit SÅ *korsar fingrarna* tighta till att aldrig ses eller höras av överhuvudtaget känns ju bara väldigt konstigt. så börjar undra om det är mitt fel? såklart är det inte bara mitt fel. men det känns ofta som att det är jag som får skulden. känns inte så kul. blir väldigt ledsen och besviken. men så är det.

fan vad deppigt det blev här då.
jag är inte deppig egentligen, det är bara det där som stör mig. annars är faktiskt allting bra.

idag ska jag och anna åka till luleå och boka tid för tatuering. hoppas det finns en tid bara. jag är svintaggad. vad det blir får ni se senare, om det blir av överhuvudtaget. det kan man ju aldrig riktigt 100%-igt veta. haha. verkade vara rätt pressat med tider, men nån gång ska vi väl kunna klämma in en tid känns det som.
så det står på agendan idag, förutom jobb då. sen ska jag väl bara städa och betala räkningar. en sån där rolig tisdag med andra ord. ja ja ja a. hade kunnat vara värre.

ajöken möken

Inga kommentarer: