torsdag 28 juli 2011

Tiden den går, men fettet består

Hej och hå. Så har det nästan gått en hel vecka sen jag bloggade sist. Jag lyckades ju få upp lågan rätt ordentligt där ett tag, tyckte ni inte?
Vad har jag gjort? Jo, hörrni, jag har varit uppe i Tornedalen hos min gamle morfar. Ute i Vyöni. Där finns täckning så man kan ringa dit, 3G-nät var det sämre med. Så både Twitter och Facebook (för att inte tala om bloggen) har alltså blivit lidande. Har stängt av telefonen och haft den liggande i husvagnen för att spendera tid med morfar, Leila, moster, kusiner, mamma, pappa och bröderna. Vi har ätit (..och ätit och ätit och ätit), promenerat runt Vyöni, badat i Ripi (skrikit som psykfall när fötterna nuddade äckelpäckel-botten), läst Allers, tittat på kort, pratat om mormor och bara mått riktigt gott. Det har varit behövligt att vara bortkopplad från det vi kallar "verkligheten" och "vardag", men som också kan kallas "STRESS".
När vi kände att det var nog med att stövla omkring i flottigt hår och tofflor så åkte vi vidare till Kalix skärgård, närmare bestämt Frevisören. Det är helt otroligt vackert och avslappnande där! Solade, badade och polymasade där också. Inte mer avancerat än att Facebook och Twitter blev lite involverat. Hade nät till och från, givetvis tar ju stressdåren i en över och loggar in med jämna mellanrum. Men lyckades ändå slappna av och njuta av ledigheten!

Men nu är vi alltså hemma och det känns inte helt fruktansvärt. I natt drömde jag att jag festade och träffade FOLK. Det är nog ett tecken att semestern börjar gå över från semester till "jag-måste-träffa-folk"-stress.

Fick en glad överraskning i form av en fet lönespec så ska bjunka familjen på middag och imorgon köpa alldeles för mycket öl och på lördag hoppa fallskärm! (Om allt går enligt plan, börjar bli lite nojjig att det inte kommer bli pga dåligt väder eller nåt sånt typiskt)

Nu hörni, ska jag hoppa ut på ballen och steka en liten stund.
Förhoppningsvis uppdaterar jag snart igen om det är någon som läser här? Haha.

Ja ja ja.

Ha det gött hörni.

Ajöken möken

Inga kommentarer: