lördag 28 maj 2011

Are we human?

Vilken kväll!
Bowlade med Hönsgården, vårt relativt nyskapade korplag, givetvis förlorade jag. Men vad gör väl det? Kul var det och jag gjorde ganska bra ifrån mig ändå tycker jag. Bara det att alla andra var bättre ;)

Efter bowlingen fortsatte jag och McDicken med krökandet här hos mig innan vi drog till Bränna. Där var det jävlart STENDÖTT. Vi drog. Fick veta idag att draget kom igång ca en timma efter att vi gått. Såklart. Men var rätt skönt att komma hem tidigt o få sova lite grann iaf.
Idag hade McDicken bokat tid för sin manikyr hon fick av mig o Elin i födelsedagspresent. Klockan 11. PÅ EN LÖRDAG. Ingen förstår hur ärtan tänkte där, men det blev bra ändå. Konstaterades att hon målat alldeles för mycket nagellack de senaste 1,5 åren. Dvs HELA TIDEN. Resultat? Gula naglar. Fiiiiiiiiint! Haha.

Sen planterade vi oss på Hanssons o diskuterade livet, killar, oss själva, folket på stan och ännu mer killar. Vi är ju inte riktigt som andra har vi konstaterat. Inte alls. Men å andra sidan är ju inte annat folk heller som man ska så det är inte helt o hållet vårt fel. Hehe. Nä.
Letade desperat efter Filip o Fredrik, (eller rättare sagt; hjälpte dem att hitta oss) eftersom de tydligen var här i Boden idag. Jaja. De hade ändå bara blivit starstruck. Vore random om vi träffade dom ute ikväll! Haha.

Alltså fan vad seg jag är. Ikväll blir det middag på Bränna med Elin o McDicken. Sen ska nog jag o McDicken ha höga ambitioner om att ta oss på Lotus. Kanske. Brukar gå åt fanders när vi försöker. Men idag kanske är gången när det faktiskt går bra?
Eller så stannar vi på Bränna. Men vi har ju iaf möjligheten att kanske välja Lotus. Det har man alltid och man väljer alltid det alternativet. Dagen efter undrar man alltid "Varför stannade vi inte på Bränna?"

Blir dock inte så sent eftersom reveljen mot IKEA går kring 10 imorgon. Det är planen iaf. Vi får väl se. Vore ju skönt att inte vara full fortfarande då. HEhe.

Nä nu ska jag börja fixa mig i ordning här lite grann!

Trevlig lördag!

Ajöken möken

Inga kommentarer: